0 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde (1,467 puan) tarafından
Kızlar ben çamaşır makinemi alalı tam 3 sene olmuş hatta geçen ayın 14'ü garantisi bitmiş 2 3 defadır zaten su akıtıyordu halı bayağı ıslanıyordu neyse en son bu sabah makinemin bitmesine tam 5 dakika kala oğlum düğmesini çevirdi ve ben de daha artık sıkmıştır diye fişini çekip tam çamaşırları çıkardım ki çamaşırlardan hem Duman hem de koku yanık kokusu gelmeye başladı servisi aradım bir servis ücreti 150 dedi diğer Arçelik servisi ise 200 lira dedi sizce makinemin sorunu nedir neden kaynaklanmış olabilir ve çok masraflı olur mu başına gelen var mı bu durum şunu da ekleyeyim kızlar dumanın çıkması kesinlikle çamaşırların sıcak veya soğuk olması ile alakası yok bildiğiniz Duman çıkıyordu ve yanık kokusu çamaşırlara bile işlemişti

1 cevap

0 oy
tarafından
Yaniksa servis baksın canım ne olur ne olmaz 
(1,467 puan) tarafından
Yani makinenin üzerinde yazan numara ve diğer servis isterseniz size arçeliğin müsteri hizmetlerinin numarasını vereyim ordan sorgulatın garantiyi dedi biz çıktıktan sonra sisteme bakıyoruz dedi daha sonra bizi ararsınız garanti süresini öğrendikten sonra dedi her ikiside servis ama biri müşteri hizmetlerinin servisinden diğeri Google Chrome dan baktım önüme çıktı
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 333 göst.
2 Şubat 2021 Diğer kategorisinde ❤️İsmiAŞK❤️ (10,885 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 293 göst.
12 Haziran 2023 Diğer kategorisinde brck (273 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 282 göst.
15 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Melektrn (117 puan) tarafından soruldu
0 oy