0 oy
199 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (747 puan) tarafından
Kızlar ek gıda konusunda duvara tosladim gibi bişey oldu . Çok şükür oğlum güzel iştahlı ama beğenmeyince geri çıkarıyor tabi . Bugün işte kabak patates havuç haşlayıp ezdim içine zeytinyağı koydum biraz fazla yapmışım yarın yedirsem olur mu taze mi yapayım bilemedim. Birde siz neler yapıyorsunuz ben faydası olmayan şeyleri verme taraftarı değilim o yüzden biraz çok dikkat etmeye çalışıyorum. Şimdi herşey ver yesin diyenler var ama hani çaydi çikolataydi bisküvi falan ne bileyim gereksiz şeyler bana göre. Tavsiyeye açığım 

9 Cevaplar

0 oy
(13,439 puan) tarafından
Kiz ver ne olcak bisey olmaz. Cikolata biskuvi tamamda. O kadarda inceleme ya
(747 puan) tarafından
Kıyamıyorum kız napim kendime ediyom işte böyle :)
(13,439 puan) tarafından
Kiz nesine kiyamiyon :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Koy dolaba ısıtır verirsin canım ama Bi daha az yap ki taze taze yesin 
0 oy
(9,079 puan) tarafından
 Ay cikolata falan gerek yok zaten buyudukce isticek sen istemesen bile mecnur alcaksin verceksin de. İsitip yenir tabi. Yarim yarim yarim her sebzeden iki uc oarca  pisirilse bile iki uc ogunluk corba oluyor bi icirip kalani dililmez ertesi gune yedir kalani dok 3. Gune klamasin yani ben ole yaparim hep iki gun yer 3. Gunku yemegi ben kendimde yemem sevmem lezzetide gidio zaten
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Evet canım yarın da verebilirsin..bir günden sıkıntı olmaz.
0 oy
(5,434 puan) tarafından
Bozulacak birşey değil ama sana tavsiye baktın çok yaptın sıcak iken kavanoza koy vakumla üç dört gün bozulmaz YouTube videoları var bununla ilgili bal kabağı püresi oğlum severdi tatlı patates ve havuç brokoli püre yapabilirsiniz ben bebek bisküvisini evde yapıp yoğurt ve muz  karıştırıp kavonoz koyardım dışarı çıktığımizda bu bana kolaylık oluyordu ısıtma derdi falan olmadığı için 
(747 puan) tarafından
Dışarda satılan pürelerden alıp verdiğiniz oldu mu benim oğlum daha 7 aylikta pek tecrübem yok
(5,434 puan) tarafından
Acil dışarı çıkmam gerektiğinde hazırlıksız yakalandığında ben alırdım ya tabi tercih meselesi kesinlikle yedirmem diyen de var benim ilk çocuğum sürekli hazırda beklemiyoruz bazen aniden çıkmam gerekiyor o zaman kavanoz mama başvurdum doğru veya yanlış tartirsilir
0 oy
tarafından
Ben yediriyorum pistikten sonra hepsini ısıtmıyorum ertesi gun ilk kez isitip vermis oluyorum
0 oy
(66 puan) tarafından
Zaten dikkat etmen gerekiyor canım olması gereken bu çikolata çay 2 yaşına kadar özellikle doktorlar istemiyorlar çok zararlı  taze yapman daha iyi aslında ama eğer çoksa ben küçük kavanoza sıcakken koyar ters çevirir vakum yapardım 
0 oy
tarafından
2.gun veriyorum ama 3.kez vermiyorum
0 oy
(5,213 puan) tarafından
Kalanını küçük kavanozda vakumlayıp ertesi gün tazecik yedirebilrsin fazla olunca

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 213 göst.
29 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Gurmeanne (768 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 346 göst.
25 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Ilkbahar (320 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 224 göst.
20 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 207 göst.
18 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,346 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,281 soru

24,109,349 cevap

332,873 kullanıcı

...