0 oy
603 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (244 puan) tarafından
Kızlar ya mutfakta yemek yapıyordum camın önüne geçtim telefonla konuşacam baktım karşı evin damında Suriyeliler su savaşı gbi bişey yapıyor bana da ters bakiyolar bi baktım bagiriyolar içeri gir bide eliyle gir diye isaret ediyor dedimki gelirsem hepinizin ağzına sicarim da işte içimde kaldı yinede bı dovseydimm

13 Cevaplar

+6 oy
(465 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ülke onların oldu biz mülteciyiz
(2,863 puan) tarafından
:) din kardeşlerimizle nasıl böyle konuşursunuz sizi şiddetle kınıyorum senin benim mi var ayol ;)
tarafından
Yaşaşın Arap kardeşliği….
tarafından
Pardon din kardeşliği :):):)
(465 puan) tarafından
Gülüm din kardeşimiz elhamdülillah amma şimdi bunlara maaş bağlanmıştı adamlar birde sigortasız işte çalışıyor ordan da para alıyor benim devletim bana bu kadar sahip çıkmadı yoksa Kırgız çerkez Ahıska Azerbaycan onlar da din kardeşlerimiz ona lafım yok
(54,001 puan) tarafından
tubisim bazilarinin oy kardeşi onlar ondan kıymetli
-Reklam-
+2 oy
(2,565 puan) tarafından
Başımızdakine söv sen onları napcan vatan onların olmuş biz kimiz! 
(244 puan) tarafından
Çok doğru valla
+1 oy
(7,617 puan) tarafından
 Sözün yok    baştaki olduğu sürece onlar hep olucak 
0 oy
(6,696 puan) tarafından
Allah Allah çocuklari bile bir değişik yaa 
(244 puan) tarafından
Öyle cnm ya
0 oy
tarafından
Hadsizler kimin memleketinde kime kafa tutuyorlar 
(244 puan) tarafından
Aynısını bende dedim buralarida kendi ülkelerine benzettiler
0 oy
(23,054 puan) tarafından
Olacağı buydu. 
0 oy
(5,434 puan) tarafından
Cafeler avmler restoranlar kaynıyor Suriyeli ile okey oynamaya gittik arka masada bir grup Suriyeli  h.yvn gibi bağırıp gülüyorlar nasıl sinirim bozukdu ne kadar üzüldüm her yeri o kadar sahiplenmisler ki utanmiyorlar bile 
(244 puan) tarafından
Her yerdeler tüketen çok Suriyeli var
0 oy
tarafından
Oyunu kime vermistin
(2,140 puan) tarafından
Ya bacım ben de sinir oluyorum hatta iğreniyorum. Bir şeylerin değişmesini özellikle göçmenler hakkında çok isterdim ama siyaset konusunu açma. Bazıları körü körüne bir şeyleri savunmaya geçiyor.  Kırılan kalpler oluyor.
(1,081 puan) tarafından
Yorumlardan birine çok güldüm . Malum partiye oy veren birisi kalkmış Suriyelilere laf söylüyor:) kim yüzünden burada acaba suriler :D bu ne yaman çelişki
(2,140 puan) tarafından
Öyle çok var maalesef. Aslında suriyeliler milli sorun ama kimse ses etmiyor.  Sokakta rahat rahat gezemediğimiz,çocuklarımızın parklara dahi çıkamadığı zaman dank edecek heralde.  Iş çığırından çıkıyor.
tarafından
Bizimle 5 sene daha birlikteler malesef
(2,140 puan) tarafından
5 senede ne kadar çoğalırlar aman ya Rabbi ! Gönderdik,gönderiyoruz,göndereceğiz de diyorlar ama nedense asla inanmıyorum,güvenmiyorum da. Bu konuda Ümit Özdağ'ı dinleseler keşke biraz. Adam bjr yerlerini yırttı bu milli mesele diye ama dinleyen yok.
(1,081 puan) tarafından
Canım onlar oldukça oy var fazladan oy var . Giderler mi hiç . Daha çok gelecekler
(2,140 puan) tarafından
Gerçekten bu konuda asla hakkımı helal etmiyorum
tarafından
Birak çocuklar büyüyor  ve kim kimle evlenecek belli degil
0 oy
tarafından
Ben bir kere kavga etmiştim bu topraklar sizin değil Allah ın yani bizim de diye bana kafa tutmuştu size ait değil buralar sizi de göndericez az kaldı demişti ...
(244 puan) tarafından
Gonderemedik yaa bı gidemediler
tarafından
Daha da gitmezler bitti o iş:)
(244 puan) tarafından
Aynen cnm ya
0 oy
(163,444 puan) tarafından
ne hakla iceri gir diyo 
(244 puan) tarafından
Ya o kadar kavgacilarki anlatamam her gün bir Suriyeli kavgası var
0 oy
(1,068 puan) tarafından
Hepsini çıktıkları yere geri sokabilsek keşke hadsizler 
(244 puan) tarafından
Ayyy keşke cidden igrencler
0 oy
(2,140 puan) tarafından
İğrenç iğreniyorum resmen. Elimde yetki olsa bir tane bile bırakmam.  Hadsizler. 
(244 puan) tarafından
Aynı dusuncedeyiz
0 oy
(513 puan) tarafından
esimin anneannesinin binasi full bunlardan var. neyse bir gun kadincagiz cocugi gosterip bu da suriyrlilerin cocugu demisti binalarindaki cocuk da cevap olarak kadina sensin suroyeli demisti. gülermisin ağlarmisin :)
(244 puan) tarafından
İyice kendilerinin ülkesi sandilar

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 723 göst.
16 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde 2_cocuk_annesi (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 698 göst.
20 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Mevlanaa (4,848 puan) tarafından soruldu
+2 oy
18 cevap 433 göst.
1 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde 1prenses_1prens (713 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 144 göst.
16 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Handrella63 (13 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,264 soru

24,109,155 cevap

332,859 kullanıcı

...