0 oy
211 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Temmuzun ilk haftası tatile gidicem ne kadar verebilirsem ona razıyım ödem artırıcı neler içiyorsunuz ? Yağ yakmak için neler tüketiyorsunuz?  

Dukan birası deneyip faydasını gören oldu mu ? 

4 Cevaplar

0 oy
(1,878 puan) tarafından
Dukan birası güzel ödem atıyor hamile kalmadan önce kullanıyordum bide pul biberli yoğurt 
(1,878 puan) tarafından
Yağ yakıyor gece yatarken yiyordum
tarafından
Faydasını gördün yani bende öyle yapayım teşekkür ederim
(1,046 puan) tarafından
Biber acımı olacak
(1,878 puan) tarafından
Spor yaparken destek oluyordu baya
(1,878 puan) tarafından
Pul biber acı olması daha iyi
-Reklam-
0 oy
(1,240 puan) tarafından
3 mile 40 dakika olan leslieyi yap sabah akşam zayıflarsın 
tarafından
Faydasını gördün mü ?
(1,240 puan) tarafından
Evet ben yapıyorum ip atlıyorum günlük 200 tane de diyette yapıyorum ama bugün 8 gün oldu 2 kilom gitti
0 oy
(10,986 puan) tarafından
Diyet yap yeşil çay kayısı çayı falan iç şekersiz türk kahvesine hindistan cevizi yağı kat iç. Birde imkanın varsa bir saat tempolu yürüyüş yoksa evde Spor videoları var Leslie Falan onları yap 
0 oy
(33 puan) tarafından
Forx5 çay varmış memnun kalan çok bende almayı düşünüyorum ama araştırıyorum şuan sende bak istersen
(3,141 puan) tarafından
Ben de başladım onu kullanmaya ama kahvesini kullanıyorum ben ,etkili bir şey gerçekten, kesinlikle tatlı isteğini tamamen kesiyor ve az yesen bile tokluk hissine hemen ulaşıyorsun,ben mesala akşam yemeğinden sonra çayla birlikte muhakkak bişeyler yerdim dört gündür asla bişey yemedim,bendeki etkileri bu oldu, araştırıyorum dediğin için yazmak istedim
tarafından
Kullandım hiçte memnun kalmadım 2 kilo anca gitti o kahveler çaylar resmen para tuzağı
(3,141 puan) tarafından
Ben ilk kez aldım bakalım sonuç nasıl olucak,benim açtığım postlara bakabilirsin ben 50 günde 8 kilo verdim diyet listem var postumda

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 155 göst.
31 Ekim 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Caglakaratekinn (5,370 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 547 göst.
1 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 272 göst.
28 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayall (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 308 göst.

Kategoriler

1,464,919 soru

24,009,227 cevap

327,709 kullanıcı

...