0 oy
239 göst.
Diğer kategorisinde (5,213 puan) tarafından
Selam kızlar kızım 26 aylık son bi haftadır aşırı gergin huysuz aksi ve nalet... 

Bu 2 yaş sendromu mudur anlamadım. Her istediğini yapıyoruz bir türlü mutlu değil bana vurmak saçımı çekmek iatediği olmayıncaa ağlamak, ağlamayada alışmıştım bi haftadır evde sokakta metroda avazı çıktığı kadar bağırıyo istediği olmayınca asla sustıramıyorum. Parktan geri döndüremiyorum yine cırlıyo etrafta herkese rezillik. Millet çocuk kaçırıyorum sanar komşular çocuğu kesiyorum sanar diye ödüm kopuyo sakin kalmaya çalışıyorum ama bugün tansiyonum düştü sinirden kollarım uyuşmaya başladı. Bikaç güne memlekete gidicem pedagoga yada çocuk doktoruna mı götürsem bayağı dertliyim. Yoksa bu dönem normal midir

9 Cevaplar

0 oy
(2,140 puan) tarafından
Çok normal 3 yaşına girdi hala devam ediyor. 
(5,213 puan) tarafından
Ya sabredemiyorum imdat diye bağırasım var :')
(2,140 puan) tarafından
Al benden de o kadar :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
20den selam kriz geçiriyor resmen hicbirseyden mutlu olmuyor
(5,213 puan) tarafından
Analarımız gibi bizde terlik mi fırlatsak bunlara :)
0 oy
(465 puan) tarafından
3 yaş 4 aydan herkese selam 

Valla durum bizde de aşağı kalır gibi değil 
(5,213 puan) tarafından
Ya bi sorun mu var acaba diye korkuyodum bende ama geneli böyle oluyo heralde
0 oy
tarafından
4 yaşına girecek 4 yas daha zormuş diyorum kendi kendime küçük ergenim benim
(1,030 puan) tarafından
Merhaba birsey sormak istiyorum çocuğunuz  konuşuyor mu ve ne zaman konuşmaya başladı ?
(5,213 puan) tarafından
4 yaşına kadar böyle devam mı etti nolur etmedi de :')
tarafından
Tam hatırlamıyorum ama dili tam cozuldugunde 3 3bucuk yasindaydi yani dil çözülmesi dediğimde bizler gibi konustugunda
tarafından
2 3 yas neymiş diyorum bazen :)))) Ama çok şükür
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Aynılarını yaşıyorum 25 aylık jdjdj ergenliğe girdi bunun yüzünden gidip 1 ay annemgilde kalacağım psikolojim bozuldu çocuklar için bunlar normalmiş canım bu arada çocuğunuz konuşuyor mu ?
(5,213 puan) tarafından
Bende annemlere gidecem hahhah daha fazla tırlatmadan :D konuşuyo canm tabi bizim gibi değil ama epeyce kendini ifade ediyo yani
0 oy
(5,314 puan) tarafından
anam biz lohusalik sendromuna giremwdik bunlar birine girip digerinden cikiyorlar.d.d benimki de kasimda 3diyecek fazlasi var eksigi yok parkta bugun scutur gordu ona heveslendi dedigim olmaz ortaligi yikti ceza olarak eve getirdim cok zorluyor artik
(5,213 puan) tarafından
Benimkide öyle ya başedemiyorum babası yanımızda değilken geçen parka gittik nasıl yatana kadar parkta duramayız diye abartmıyorum kendini yırttı :D
0 oy
(127 puan) tarafından
Aynı bacim ayni bizim ki de 2 bucuk oldu avaz avaz bağırır gecen bi çığlık bi kiyamet annem dedi kos bi yerden düştü yok dedim biri dur demiştir:) dedigim gibi dayisi suyu dökme demiş bizim ki sanki dayak.yedi.avaz avaz bağırdı yazik kardeşimde nasil suclanmis valla birsey demedim yapmadım sadece dökme dedim.dye böyle oldu diyor
(5,213 puan) tarafından
Ya sorma bizimkide asansöre unuttumda bastım diye az daha dövüyodu beni :)
(127 puan) tarafından
Ay zaten su herseyi ben yapacam sevdasi öldürüyor:)
0 oy
tarafından
Bizimki de 25 aylık durum aynen öyle :( 
(5,213 puan) tarafından
Allah yardım etsin bize nw yim daha :)
tarafından
Öyle valla bı de ben evin üstündeyim.  Kızımın üstüne gidiyorlar huysuz diye sinir oluyorum o daha zor
0 oy
(3,405 puan) tarafından

Eyvahlar olsun:woot: daha 14 aylığız şimdiden ağlıyor inat yapıyor. 2 3 katını düşünemiyorum. Allah sabır versin analara babalara:D:dizzy:

(5,213 puan) tarafından
Şuan diş çıkarıyor olabilir bizimkide bi kudurduydu ozaman ama 7 tane dişi çıkıyodu ozaman sonra sakinleşti şimdi tekrar kudurdu püüü :)
(3,405 puan) tarafından
Haha analar çıldırsın ne dişmiş bee mübarek :D

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 599 göst.
0 oy
17 cevap 521 göst.
25 Kasım 2021 Diğer kategorisinde kubra1992 (3,546 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 101 göst.
+2 oy
6 cevap 182 göst.