0 oy
190 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
6haftalik 2gun önce lekelenme gibi başladı doktora gittim progestan hap verdi yolladı 2gundur adet kanaması gibi devam ediyor ne kadar sürer tehlikelimi doktor çok artarsa veya parça düşerse öyle gel dedi çok korkuyorum

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız sende mi hamilesin bence kanaman cok varsa bekleme yine git ben o ilacı kullandıktan  sonra benim yavaş yavaş kesilmişti o kadar çok yoğun değildi yani
tarafından
Kız aksine onu kullanmaya başladığımdan beri adet kanaması gibi yoğun geliyo
-Reklam-
0 oy
(6,695 puan) tarafından
Parça düşerse zaten çocukdur o  Allah korusun yaa canım dikkat et 
tarafından
Ne zaman adam akıllı bı doktor gönderilecekler yahyaliya kocaman hastane yapmışlar bir tane kadın doğum doktoru yokya kimsede sesini çıkarmıyor her sikayetimizde bı buçuk saat yol gidilmezki şehir Hastanesi'ne
(6,695 puan) tarafından
Aynen öyle valla bı Havva hanım vardı şimdi oda yok hastane yapıldı da içi boş
tarafından
Bugün gittim yeni bir doktor gelmiş temelli
(6,695 puan) tarafından
Yaa iyimi nasıl adı ney
tarafından
Düşük yaptım yatırdı sabah kürtaj yapicak iyi biri ilgili biri icimde parça kalms galiba
0 oy
(1,738 puan) tarafından

Rabbim esirgesin inş ❤️ umarım bian önce biter kanaman ya :'(bendede iki gündür lekelenme oluyor :'(

tarafından
Korkmuyorum artık ilk defa başıma geliyo
(1,738 puan) tarafından
Ay inş bir şey olmaz ya :((
0 oy
(2,494 puan) tarafından
Aaa hamile misin kiz ben seni yeni doğurdun sanıyodum yarin mutlaka bidaha görün doktora
tarafından
Doğru cnm bebeğim 6aylik daha malesef hamile kaldım sorunlu geçiyor
0 oy
tarafından
Bnce yeniden doktora gt canm normal değil
tarafından
Yarın yeniden gidicem
0 oy
(446 puan) tarafından
Progestanı fitil seklinde mi yoksa ağız yoluyla mı alıyorsun?
tarafından
Seninki de hapmiydi fitil olarak yaptigin
tarafından
Bende kullandım kanama var diye hem devlet hem özel ağızdan verdi. Doktorunuza sorun bence önemli bir husus.
(446 puan) tarafından
Evet hap seklindeydi benimki ama dedigim gibi hem prospektüse bakın hemde doktora danışın
tarafından
Yarın doktora gitcem sorarım cnm malesef haftanın 3gunu nöbetçi doktor geliyo buraya onun dışında ne sorun olursa 1 buçuk saat uzaklığa gönderiyor lar
tarafından
Yorumda fitil yazdım demişti ama eczacı hap yazmış demiş hap olarak içtim  demiş ondan bende eczacı yalnış bilgi vermiştir dedim canm tabikide doktoruna sor gene sen hem fitil hemde hap olarak kullanılıyor bu ilaç fitil düşükte daha etkili oluyor bnde arkadaş gbi önce hap olarak içtim daha sonra doktor fitile döndürmüştü

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,690 soru

24,075,987 cevap

330,926 kullanıcı

...