0 oy
207 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (58 puan) tarafından
Ben arada kalmaktan yoruluyorum ben ne yapayım kaynanam benim doğumda herseyime.kostu eltimde koşmadi şimdi yine doğumum olcak nasipse ondada koşturdu hep eltimde dedi yanımda bana neden yapmadın kaynanada sen benim yaptigim.hic birşeyi begenmiyorsun dedi bide bende görüyorum benim kızıma daha ayrı düşkünler herkes görüyor ben de eşimde soyledik anne eşit sev bak laf olcak dedik hep bana çocuk mu gosterdiler hep ailesi olsun istedi yanında beni saymadi deyip kendini savunuyor eltim tamam insan kullanmayı seviyor ben kaynanam gitmedi ben gittim.ona yardıma ama eltim gelmedi bende. Sormadı ben sorsunda yapısında istemyorum ben bana olan olcak korkuyorum ki yaptığım.bisey yok  eltim HC sevdirmiyo diyemi kayınvalidem öyle yapıyor bilmyorum bugünde dedim anne in bak görür seni laf eder ben üzülürüm dedim o bana ne kariscak diyor ben napayım  bu durumda banada zamanında çok çektirdi kayınvalidem acaba ben sustum. Eltim susmuyor diyemi öyle yapiyor

5 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından
Valla anlamadım kım kıme küstü 
-Reklam-
0 oy
(992 puan) tarafından
Kayinvalideniz ne yaptiginin bir önemi yok szin aranız eltinizle iyiyse sizlik bir durum yok ayrım gayrim yapanda kayınvalide ise o verecek diğer tarafta hesabına siz elinizden ve dilinizden geleni söyleyip ayrımcılık yapmaması gerektiğini söylemişsiniz
0 oy
tarafından
Susmaz tabi katnanan eltini ezmeye çalıştıysa o da hakkını savunduysa çocuğunu da sakınır yaptigini da begrnmez haklı sana tavrı doğru değil ama sen 9na gittiysen o da sana gelmeli hiç olmadı arayıp biseye ihtiyacın var mı kaynanamla aramız iyi değil diye gelemiyorum demeliydi 
0 oy
(1,000 puan) tarafından
Aman canım sen karışma sonra arada kaynarsin kimseye iyilik yaramaz bırak kimi severse sevsin kaynanan
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Eltin susmuyor diye öyle canım bende susmam söylerim ilk başlarda beni böyle sessiz bişey olarak gördü yaptı da yaptı neler neler yaşattı bana hamileyken ayrı lohusa iken ayrı sütğm kesildi onun yüzünden 1 aylıkken daha sonra susma maya başladım bebeğim 4.5 aylık eltim brn kaynanam aynı apartmandayız elime gider gelir bana gelemez daha yeni yeni kabul ediyorum evime beni eşim ile sevgiliyken çok severdi eltim de kıskanırdı derdi eşim bak yengemin yanında öyle davranma bak sarılma öpme falan derdi nen ne zaman sesimi çıkarttım nefret ediyor şimdi sırf oğlu için yüzüme gülüyor biliyorum ama asla da umrumda değil bu durum sevmesin beni gerekirse hatta mümkünse  Terhicen sevmesin yaaani :) onun yüzünden 4 gün hastanede yattım hamileyken tansiyon hastasıyım şimdi durduk yere 19/9 oluyor görmem yeterli birde sen ne yaparsan yap aranız ne kadar iyi olursa olsun hep bir çekememezlik olacak aranızda eltinle sen kaynanan ile iyi de olsan kötü de olsan 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 743 göst.
13 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 293 göst.
9 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Saregulsum (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 763 göst.
14 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Denizela (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 310 göst.
12 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hasret23243 (25 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,003 soru

24,118,960 cevap

333,365 kullanıcı

...