0 oy
181 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
5 aylık kızım var nereye misafirliğe gitsem bana sormadan yada ben lavabodayken kucaktan kucaga gezdiriyolar 5 6 yaşındaki sıpaların kucağına veriyolar bandana takıyorum eve girer girmez aaa bu çok sıkar diyolar mallar sıksa ben takmam normal ayarlanabilir ribana bandana bi hevesle süslüyorum herşeyi mafediyolar sinir oluyorum 

7 Cevaplar

0 oy
(8,280 puan) tarafından
Millet her şeyi çok biliyor maalesef. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gitmeyin o zaman 
tarafından
Evet çok güzel çözüm bunu bende diyorum çeneleri duruyormu
tarafından
Rahat edemiyorsun rahatsız oluyosun gitme çok basit konuşanlara müsait değilim işim var başka yere gitçem de çok Basit yanı ☺️
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Terslene canım o çocuklar gerçekten düşürüyor falan baya kötü oluyor benim kızım 2 yaşında hayla kaldırmaya çalışıyorlar tersliyorum valla artık 
tarafından
Haberim yok bana soranmı var sanki yoldan bulup getirdim anneleri saygı terbiye vermemişki
(7,369 puan) tarafından
Valla canım ben o durumda kızımı yalnız birakmiyorum o çocuklarla yanindan ayrılıyorum bide benim kızımın kafasını vurmamasi lazım baya bir şekilde dikkatli olmam lazım
0 oy
(2,923 puan) tarafından
Bu sebeple ilk 1 yıl annemler dısında bir yere götürmedim. 
tarafından
Benim annemgil 2 saatlik yolda oturuyor oraya gittiğim zaman mutlu oluyorum eşim taraf çokk yobazz
0 oy
(195 puan) tarafından
Ya gitmeyeceksin ya da tavrını sert koyacaksın canım başka yolu yok
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Gitmeyin. Kızım durmuyor deyin. Zaten ufak çocukla gittiğin misafirlikten bişey de anlamıyorsun. Gitmiyorum misafirkige 3 yaşına girecek kızım. Çok hareketli peşinde koşmaktan anlamıyorum zaten hc bsy . Kendi halimizde takiliyoriz
0 oy
(1,027 puan) tarafından
Uyar canım küçücük bebek Allah(C.c) korusun düşürseler sen neden yanlarından gittin derler çocukları da annelerini de uyar biliyorum kızımı seviyorsunuz ama kucağa almayın sizde küçüksünüz oda küçük de 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 145 göst.
+3 oy
6 cevap 193 göst.
+2 oy
14 cevap 737 göst.
26 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Isteoylesine (362 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,120 soru

24,040,014 cevap

329,088 kullanıcı