Daha ne kadar yüzsüz olabilir insanlar diyorum. Her gün daha fazlasını duyuyorum bu kadar yüzsüzlük bu kadar gurursuzluk olmaz ya güveni geç sen o bedavaya tatil yapmak istiyor herşeyi bedavaya getirmek isteyen dengesiz bir insan nefret ediyorum yüzsüz insanlardan hadlerini bilmeyenlerden ınsan durması gerektiği yeri bilmeli ayıp diye bişey var ya
Ayy ben yanliş mi okudum karpuz verir gibi ay yok odunc tabak verir gibi cocuk veriyo fare delige sigmamis bide kuyruguna kabak baglamiş ay neydi o laf saskinliktan onuda unuttum kizz cagir bacim senin salona da yerleşsin niye kirada oturuyo ki buu ayy ne degisik insanlar var allahimmmmmmm saaaaa geliyommmm
Benim ailem bile bizler (ablam ben ) olmadan torunlarını uzak biyere götürmüyolar emanet diye korkarlar milletteki rahatlığa bak
Daha öncede sanki buna benzer birşey paylaşmıştn canım yanlış hatırlamıyorsam çevren tarafından güvenir görmeleri çok güzel
Ama bencede yani ailecek gidilecek bir yere ki kafa dinlemeye gidilecek bir yer elbetteki öncelikli olarak ailem ile olmayı tercih ederim o zaman çocuklardan birini götürsün demeside yanlış Allah(C.c) korusun başına birşey gelse, kaybolsa ben gönderdim demez kadın sizin yüzünüzden der
E senin annene gitmek isteyen komşuna noldu
Şimdide sana gelmek isteyen komşu çıktı☺️☺️
Geçen senin komşu gelmek istiyordu şimdi anneninkş size denk geliyor bence
1,493,365 soru
24,400,221 cevap
350,086 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın