0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde (782 puan) tarafından
Kizlar oğlumun bezi i bu gün itibariyle çıkarttım lazimliga iki kez oturdu ama hemn kalkmak istedi klozetede daha önce anlatarak oturtun ama üstü ve bezi vardı alışsın diye yapmıştım şimdi çıplak oturmak istemiyo dişten dolayı bazen gabizlik yaşıyoruz kakasını bez varken bile yaparken çok korkuyo bugün kendi haline birakiyim bezsiz gezsin iseyince islakliktan rahatsız olur belki diye düşünüyorum zorlamak istemiyorum tavsiyeleriniz varmı oğlum çok fazla konuşmuyor aslında çok konusyo ama anlaşılır sayılı kelimesi var çiş diyebilecek kadar konusuyo yani susadigini aciktihini söylüyor bana onuda söyler dedim

Erken diyenler olacak belki ama bez artık çok rahatsız ediyor bezini alınca taktirmamak için çok agliyo ve bezide artık küçük geliyor biraz uzun ve kilosu var ondan basladim

3 Cevaplar

0 oy
(782 puan) tarafından
Yaridmci olacak kimse yokmu
-Reklam-
0 oy
(2,106 puan) tarafından
Yo iki yaş erken değil bezli bir şekilde sürekli tuvalete götürdüm bezi açtım yaptı bezi bağladım 15 aylıkken çiş kaka demeyi öğretim lazımlığa ilk oturtuğumda 2 gün içeri getirdim lazımlığı sonra tuvalete götürdüm orda yaptı sonra klozete aparat aldım sonrada orda yapmaya başladı o tuvaletini yaparken kalkmasın diye şebrklik yapıp güldürüyordum şimdi 22 aylık bez yok sadece gece bağlıyorum çünkü gece uyanamıyor saat kurup kaldırdım ama olmuyor onu biraz daha erteledim 

Kabızlık içinde kayısı ver kabızlığını gide
(782 puan) tarafından
Veriyorum ne yaptıysam gabizlik iyi gelmedi bende bı şurup var duphalac diye ondan veriyorum zaten haftada bir kez oluyor o ilacı verince yapıp rahatlıyor onun dışında kendisi güzel yapıyo ama bilemedim bide benim oğlan biraz huylu herşeyden huylanip bağırıp ağlama huyu var nasıl başarı az bakalım
(2,106 puan) tarafından
Hm anladım kolay gelsin sana zor iş
0 oy
(182 puan) tarafından
Merhaba öncelikle kolay gelsin. Erken başlamak en güzeli bizde 2 yaştan önce öğrenmiştik. Bezi bir kez cikarttiysaniz gece gündüz aynı anda alıştırın. Yani gece geri takmayın sakın. O zaman zorlanır size tavsiyem bir daha bez evde sakın bulundurmayin inşallah en kısa sürede öğrenir. Kolayliklar diliyorum.
(782 puan) tarafından
Bende o düşüncedekim Alez aldım gecede biyere giderken de takmiycam bitti zaten bezi evde bez yok bezi görünce kaciyordu zaten
(182 puan) tarafından
En güzeli o zaman. Gece de 9 10 gibi uyuyorsa 12 de felan çişe kaldırın. Bir de sabah 7 gibi kaldırın çişini yapsin. Tutamayabilir.
(782 puan) tarafından
Bı kez yapsa şu lazimliga yada tuvalete acele etmiyorum çünkü biraz titiz bı çocuk ellerinin pis olamsindan rahatsız olur eminim islakliktan rahatsız olup kendi gelicek bana
(182 puan) tarafından
Sabretmek lazım ya en az bir hafta sürer tam alışması. Sakın kızıp bağırmayın sinirlenip korkmasın. Zaten öğrenecektir bi kac güne yapması gerekeni inşallah.
(782 puan) tarafından
Yok yok kesinlikle kizmam sonuçta hiç bilmedikleri bişey ya iki korkabilirler daha düzgünce konuşmayı bilmiyor çişini tutamamasi da normal :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 346 göst.
26 Aralık 2023 Diğer kategorisinde ozlem4141 (724 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 208 göst.
18 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seymenn (1,050 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 58 göst.
0 oy
3 cevap 118 göst.

Kategoriler