0 oy
212 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
2 sinde doğdu bugün mü çıkıyor yarinmi beynimi yediler bir kesim bugün bir kesim yarın diyor burdada aynı olacak ama şaşırdım bide dinde yeri varmı 

4 Cevaplar

0 oy
(18,492 puan) tarafından
Yarın çıkacak kırkı. Doğduğu gün sayılmıyor 
tarafından
Nedeni varmı canım bunun
(18,492 puan) tarafından
Ne gibi bir nedeni canım.
-Reklam-
0 oy
(2,862 puan) tarafından
Kirkina dair iki çocuğuma da bisey yapmadım. 

Doğduğunda 7.gun saçı kesilir saçı kadar altın yada gümüş sadakası, kiz çocuğuna 1 erkek çocuğuna 2 adet akika kurbanı, oğluma 17 gunlukken sünneti ve sünnet yemeği,kızıma akilasiyla yemek daveti bunları yaptım.  Kirk Mirk hikaye 
tarafından
Aynen canım ya bana da öyle geliyor büyükler susmuyor
(2,862 puan) tarafından
Dinleme kimseyi ya millet şölen yapacağız milleti davet edeceğiz diye asıl yapılması gerekenleri atlıyor
tarafından
Evet bişey sorucam sana eşim adak adamisti kızıma onu kestik akika kurbanını kaç yaşına kadar kesebilirim
(2,862 puan) tarafından
Ergenliğe girene kadar kesebilirsiniz canım
tarafından
Tamam canım çok sağol
0 oy
tarafından
1 gün geç 1 gün erken ne farkedermis sanki 
tarafından
Miletin cenesi yoruyor zaten insani ... Bacak masajı karın masajı bide sıcak su torbasını bilip kullanıyorsun demi onlar çok etkili benimkide gazlı fakat ağrısı sancılı gazlilardan değil kolay çıkıyor gazı genelde çok nadir zor çıkar bacak masajı ve sıcak su torbasi 10 dakika içinde etki ediyor bide oturur pozisyonda koltuk altından tutup oturtur gibi yap o sira karnına masaj yap 5 dakikada bu etki ediyor
tarafından
Sıcak su torbası ni yapmıyorum bı tek canım bende poposuna krem sürüyorum sonra masaj kakasını yapıyor benimki kakasını yaparken zorlaniyo
tarafından
Bütün bebekler sanırım kakasını yaparken zorlaniyor :)))
tarafından
Evet canım bağırsakları gelişiyo mus sende çok dua ettin bana çok teşekkür ederim:))
tarafından
Ne demek her zaman cnm :))))
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Canım bunlar eski türk şaman adetinden kalma şeyler ama işte gelenek ya yapılıyor o yüzden günü fark etmez.
tarafından
Tamam canım çok sağol

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 371 göst.
5 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 906 göst.
24 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Umutsuz0034 (457 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 644 göst.
21 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu