0 oy
309 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (36 puan) tarafından
Mrb hanimlar benim bi kizim var 5 yasinda. Kızm sol tarafimdaydi, aşiri kusardim, surekli uyurdum . şimdiki gebeliğimde ise hiç uykum yok, bulanti ara sira hafif olurda kusma yok, bebişte sağ tarafta:) Acaba cinsiyetin farkli olmasiyla bi alakasi var midir bu durumlarin. Çok merak ediyorm. Ve pazartesi hastahaneye gidecegm 12 haftalikken cinsiyetini ogrenebilir miyim? Şimdiden tşk ederim cevaplariniz için. Cinsiyet hiç fark etmez sağlikli olsunlar yeter ama insan cok merak ediyor bide belirtiler bire bir farkli olunca:)

11 Cevaplar

0 oy
(5,424 puan) tarafından
Benım de kızda cok kusardm erkekte hiç. Olmadı bağlantısı var mı blmem 
(36 puan) tarafından
Annemde öyleymiş
-Reklam-
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Hayırlı olsun canim,cinsiyete alakası olduğunu pek düşünmüyorum çünkü 3 gebeligimde de ne bulantı ne kusma ne başka bise hic olmadı bi kızım bi oğlum var şuan yine hamileyim henüz cinsiyetini bilmiyorum,ikisini de 12 haftalikken öğrendim ama tabi bazı doktorlar göremiyo veya % ihtimal veruyomesela %80 90 kız veya erkek diyolar  eger cihazı iyise ve bebegin pozisyonu müsaitse görebilir,devlet hastanesine gidiyosan orası pek söylemiyo erkenden 
(36 puan) tarafından
yok canim özele gidiyorm bakalm ne diycek bebişimiz için çok heyecanli gerçekten<3
(9,610 puan) tarafından
Senin için daha çok heyecanlı olur inşallah gönlündekini verir Rabbim ❤️ benim kızım da oglumda var ama 3.de bile heyacanliyim acaba cinsiyeti ne diye  :) kızımın agustosta dogum günü var cinsiyetini o gün öğrenmek istiyoruz,oğlumun dogum gününde de kızımın cinsiyetini öğrenmiştik kardeşimi hastaneye götürmüştük doktor ona söylemişti oglumun dogum gününde de kardeşim bize söyledi bu seferde öyle yapmak istiyoruz ama o zamana kadar 4 5 aylik falan oluyo nasil sabredicem bilmiyorum  :) :)
(36 puan) tarafından
ayyy çok uzun sürer o zamana kadar valla ben çok sabirsizim pazartesiye kadar bile nasil dayancam diyorum :) siz iyi dayaniklisinz. Saglikli olsunlar inşaAllah Rabbim gönlünüze göre verir.
(12,070 puan) tarafından
AA hamile misin kız sağlıcakla gelsin inşallah kızlar  :)
(9,610 puan) tarafından
Amin canım insallah bakalım yumurtadan ne cıkıcak  :D

Askolsun görmedin mi postunu  :D
0 oy
(992 puan) tarafından
Alakası yok canım iki kız yeğenim var birincinde yengem baya kötüydü ağrılı sancılı geçti ikincide baya iyiydi :)
(36 puan) tarafından
Hayirlisi olsun hakkimizda hangisi hayirlisiysa. Kizim bi kiz kardeşi olmasini çok istiyor bakalm inşaAllah pazartesi öğrenirz. Ve kesin gosterir kendini. Hiç belirsizliğe gelemiyorum da:))
(992 puan) tarafından
Aynen öyle hayırlısı olsun ama cinsiyette belirsizlik yaşanan bir durum :)
(36 puan) tarafından
aynen öyle doğru
(992 puan) tarafından
Sağlıkla doğsun gönlünüzdeki olsun :)
(36 puan) tarafından
Amin çok tşk ederim.
0 oy
(7,059 puan) tarafından
Benim oglum var canim o da solumdaydi doguma kadar kustum ve surekli uyudum bence her bebek farklidir cinsiyetle alakasi yoktur :)
(36 puan) tarafından
bencede haklisiniz.
0 oy
(14,562 puan) tarafından
sağlıcakla kavuşun ♥

kizim 1yaşinda ,  ona hamileliğim aşirı rahattı bulantı kusma hiç ama hiç olmadı

şimdi ikinciye hamileyim ne zaman tencereye yaklaştım hatırlamıyorum çok fena bulantı var 

11+4 ikili test için gittim dün erkek dedi
(36 puan) tarafından
Hayirli olsun sizde saglikla kucaginiza alin<3
0 oy
(23,150 puan) tarafından
Ben ikisinde de mide bulantısı yaşadım . Ama kızımda geceleri midem bulandı daha çok. Oğlumda sabah bulantilari oldu. Bı de kustum. Kızımda çok az kustum. 
(36 puan) tarafından
hayirlisi olsun
0 oy
(8,359 puan) tarafından
Kızım solda oğlum sağdaydı ama ikisinde de kusma falan yaşamadım. 
(36 puan) tarafından
Aa sizin rahatmış o zaman maşaAllah
(8,359 puan) tarafından
Aynen canım çok şükür benim hamileliklerim rahattı.
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Belirtilerimiz ayni bende kızım oğlumda aynı belirtileri yaşadım büyük ihtimalle bu gelen erkek olabilir bilemiyorum. 
(36 puan) tarafından
Hayirlisi:)
(3,895 puan) tarafından
Aynen hayırlısı :))
0 oy
(1,876 puan) tarafından
Benim 2 side aynı tarafdaydi kızımda aşırı mide bulantim vardı 3 ay mafoldum oğlum da okadar değildi 
(36 puan) tarafından
Hayirlisi olsun sağlikli olsunlarda farketmez ama aşiri merakliyimdir;)
(1,876 puan) tarafından
Bende çok merak ediyordum 13 hafta da tahmin oldu kızım da
(36 puan) tarafından
Hadi hayirlisi olsn
0 oy
(12,070 puan) tarafından
Hayır hiç fark yok ileriki zamanlarda bebiş sağa da gecer sola da. Benimkiler kız birinde bulantım hafifti kusmazdım. Birinde kusmaktan içim çıkardı.Allah gönlünüze göre versin 
(36 puan) tarafından
Amin inşaAllah saglikli olsunlarda. Ama çok merak insani yoruyor:))
0 oy
(4,874 puan) tarafından

Cihaz iyiyse pozisyon guzelse ogrenirsin. Bebegim sol tarafta mide bulantısı igrenme hic yasamadim canim ne eksi cekti ne tatli asermedim de ne kadar gec yatarsam yatayim yedi sekiz dokuz saat basi uyanirim ki uykuyu coook severdim ve bebegimin cinsiyeti kız <3:D  bence vucudun reaksiyonuyla alakali ya tabi tam tersi seyler yasayincs cinsiyette mi tersi diye dusunmeniz normal saglikla gelsin...

(36 puan) tarafından
Amin inşaAllah çok tşk ederm :)

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 41 göst.
24 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Ceylan 3435 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 142 göst.
1 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Snsnsn (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 166 göst.

Kategoriler