0 oy
461 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Günaydın ablam yaklaşık 6 gündür kullanıyor iki sezeryandan göbeği vardı resmen duzlesmis  hiç sarkiklik görünmüyordu sporla da destekliyor bende almayı düşünüyorum kullanıp fayda gören var mı başka 

2 Cevaplar

0 oy
(9,614 puan) tarafından

Ablan gormuş işde bacim:)

(9,081 puan) tarafından
1 kisinin faydasi ayruuuu bin kisinin fayda girdum demesi ayri kiz deme ole bak ben hemen sazanladim atladim:)
tarafından
Herkesin bedeni aynı değildir birkaç kişi fayda gördüm dese daha emin olabilirim ;)
(9,614 puan) tarafından
Demi dogru dion:)
-Reklam-
0 oy
(9,081 puan) tarafından

Caglada gördum de reklam diye umursamadim harbiden mi:))) aserolayi bir unit aldim odem atioda jeli almamistim. Cagla zate manken gibi ise yarayacagi kesin kullanmada bile incelecekti zaten:))ablan nasi mmnun yani oylemi e alam bakam bende

tarafından
Evet çok memnun gerçekten görünce inanamadim çok toparlandı bir hafta içinde ya
(9,081 puan) tarafından
Bi alem bakem bakim. Ne ola ne gide:).  Her duydugum pohunalio icecem her duydugum halti alip surecem illaki yaa :)
tarafından
Ben baya araştırdım doğumdan sonra hala emzirmeye devam ettiğim için bitkisel de olsa hicbisey kullanmak istemedim ama artık yaşına giriyor büyüdü de çok şükür soğuk lipofiz jelleri var onları da çok kişi önermiş ablam yengeç jelini kullanınca şuan buna daha çok yeltendm gözümle gorunce

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 213 göst.
30 Nisan 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Kimolsam (1,084 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 204 göst.
20 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,899 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,338 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde gelbebegim (1,706 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 251 göst.
16 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yenianneadayi1 (237 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,202 soru

24,055,062 cevap

329,870 kullanıcı

...