Hani bahsetmiştim ya benim varlık içinde yokluk çeken kaynanam dün yine işe gitmiş ama benim haberim yok. Bende kahvaltıya çağırmak için aradım oda dedi ki ben evde yokum gorumcen evde onu çağır birlikte yapın neyse tamam cagirdim yaptım. Kaynatam da akşam işten gelecek illaki yemek aş bekleyecek ama benim kaynana olacak şahıs ne bana haber veriyor ben gelmiyecm diye ne de ben akşam ablamda kalcm diyor ne haber ediyor. Bende akşama yakın yukarı ciktim gorumcem dedi abla annem teyzemde kalacakmış gelmeyecekmiş dedim yemek var mı bari babama. Var abla yeter dünden kalan yemekler dedi. Dünden dediğimde 3 günlük yemek. Açıkçası bende yemek yapmadım evde eşim midesi rahatsız yiyemiyor karpuz ekmek yedik yani. Neyse ben ne çıktım sonradan kaynatama yemek hazırladım ne çaya davet ettim ne de gözüktüm. Bu kaynana şahsiyetinin beni adam yerine koymaması hiçbirşeyde haber vermemesi benim muneccil olup herşeyi hissetmemi beklemesi beni sinirlendiriyor. Bir yandan üzüldüm ama aslında çokta pişman dglim şimdi eve gelecek bama küsecek hasbam. Beni zaten sevmiyor biri gelecekse de ya da kendisi bir yere gidecekse bana hiçbir şekilde haber vermez sonra da benim bir şeyleri hissetmemi bekler iş bekler güç bekler anlayacağınız aynı durumu dün içinde geçerli bana haber vermediği için ben de çıkıp yukarıda bir şeyler yapmak istemedim beni insan yerine koymaması sevmemesi Benim zoruma gidiyor yani önceki postlarimi da okursanız anlarsınız demek istediğimi paraya pula ihtiyacı yok işe gidiyor evinin işini benden bekliyor ya da ne bileyim biri geliyor yemeği aşı bulaşıgi benden bekliyor ama icraata gelince beni sevmiyor
1,492,536 soru
24,387,369 cevap
349,068 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın