0 oy
148 göst.
Diğer kategorisinde (2,938 puan) tarafından
Görümcem 10yasina kadar birşeyi yokmuş 10yasinda omurilik felci geçirmiş şuan 40yasinda gitmediği doktor yok gitmedi il yok yürümüyor doktor fizik yap diyor evde buda yakıyor istiyir doktor hemen yurtsun olmuyor ama bı turlu yurumeyecegine inanmıyor böyle tanidiginiz bildiniz bı yer var mı kizlar iyi olupta insalah yürür biran önce yürüsün annesinin içini yemiş kavga ediyor kaynanam alay ya öldürsün yada kurtarsın diyor bir çene var makinalı tüfek insalah yürür bu arada dua edin yürüsün bu kız 

1 cevap

0 oy
(992 puan) tarafından
Kayinvalideniz ne derse desin onu ilgilendirir onun kızı bugün küser yarın barışır sizin için aynı şey geçerli değil siz kötü birşey demeyin dememeye özen gosterin içinde bulunduğu durum zor tabiki o da yürümek koşmak en azından kendi ihtiyacını görmek ister kolay değil herkese beni oraya götür onu buraya vs yürümek çok büyük velinimet,doğuştan değilmiş inşallah şifa nerdeyse bir an evvel görüncenizi bulur ve ayağa kalkar Allah cümleten yardımcınız olsun
(2,938 puan) tarafından
Biz zaten bişey demiyoruz çok zor bir durum olduğunu söylemek istedim bide bildiğiniz dktor iyi olan insan varmı duanida istedi m
(992 puan) tarafından
En güzeli birşey dememek canım valla benim bildiğim yok ama inşallah tedavisi olur o da kendi hayatına bakar
(2,938 puan) tarafından
İnşallah cnm
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,484,883 soru

24,281,382 cevap

342,763 kullanıcı

...