0 oy
149 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Eskiden keklerim ne yaparsam yapım hep sönerdi sonra püf noktalarını araştırdım yumurtayı en az 5dakika çırpmayi unu eleyerek dökmeyi unu döktükten sonra çok karistirmamayi ve en önemlisi kekin süresi dolmadan asla fırın kapağının açılmaması gerekiyormuş keklerim artk tam istediğim gibi çıkıyor bide kalıbı yagladiktan sonra hafif un serpiyorum anında kaliptan bozulmadan çıkıyor eşimin farkli boyutlarda kek kalıplarını buldum küçücük bir kalıbı daha çok sevdim

image

5 Cevaplar

0 oy
(5,312 puan) tarafından
melteme sor o guzel yapar.d. d.d. bir lokma alırsın agzina mest olursund.d.d
tarafından
Ulan nankör yedin gozunden ciktiydi:)
(5,312 puan) tarafından
hemde dilim dilim.d d
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ellerine sağlık birde karbonat da çok güzel kabartıyor 
0 oy
tarafından
Kabarmaz hep sönük kalıyor acaba neden bilen varsa yazsın lütfen 
tarafından
Püf noktalarını yazdım dene bence asla sönmüyor
tarafından
Aaa sağol denecem
(1,248 puan) tarafından
Fırının fanli ise kabarmaz alt üst ayarında çalışması lazım benimki öyleydi şimdi yeni fırın aldım sırf kek yapmak icin
0 oy
tarafından
Benimki çok güzel kabarir
(5,312 puan) tarafından
yalana.d.d.d
tarafından
Allah seni neytmeye:)
0 oy
tarafından
Benım cok kabarir guzel olur

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 133 göst.
0 oy
5 cevap 239 göst.
22 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,698 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 404 göst.
16 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Mertin annesi (652 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 195 göst.
28 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Shirelizade (495 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,478,318 soru

24,195,961 cevap

337,238 kullanıcı

...