Bir tanecik 3 yaşında oğluşum var. Kardeş düşünmüyorum. Doğuda ilcedeyiz hergün evdeyiz hicbiryere çıkamıyoruz sadece akşamları parka çıkıyoruz evde çoook canı sıkılıyor. O yüzden hep onu mutlu etmek için uğraşıyorum. Mesela bugün akülü arabasıyla dışarı çıkmak istedi saat 8 gibi çıktık parka gittik parkta sürekli benimle oynamak istiyor kayiktan benimle kayacak salıncakta benimle sallanacak benimle yakalanmaç oynayacak diğer çocuklarla oynamıyor. Bende bütün gün oyun oynuyorum onunla artık kusucam oyun oynamaktan. Parkta da sıkıldı market istedi markete gittik top istedi aldık geri parka gittik bu sefer araba istedi aldık sonra başka bı araba daha istedi o çok pahaliydi onu almadık eve gelene kadar ağladı. Eve geldik anlatıyorum konusuyorum sarılıyorum yok aldığımız arabaya ıyy diyor istemiyor bende en son kızdım ağlayarak uyudu şimdi de vicdan yaptım ( ne yapsam mutlu edemiyorum yaşı gereği mi böyle anlamadim
Kızım 3 olmak üzere. Oğlum da 2. çok minnoslar akşama kadar ev bahçe market sokak fırıldak gibiyiz ama yine de kardeşi ile paylaşımı oldukça fazla
1,493,184 soru
24,397,703 cevap
349,884 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın