0 oy
64 göst.
Diğer kategorisinde (2,203 puan) tarafından

image

kızlar oğlum 4.5 aylık çok belli olmuyor ama ağız çevresinde kırmızı noktalar var birde foto da gözükmüyor fakat alt iki dişinin olduğu yer biraz sert ve beyazımsı diş olabilir mi acaba 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oyy maşallah kuzuma canim ağzının çevresi salyasi akıyorsa ondan olabilir bir de eline al bir çay kaşığı hafif vur o diş yerine ses gelirse diştir ben öyle öğrenmiştim ilk dişlerini ☺
(2,203 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım salyası çok fazla günde 8 kez üst değiştiriyorum mama vermek bile çok zor biberonu çıkartıp ellerini sokuyor ağzına şimdi uyuyor ama çay kaşığını deneyeceğim yarın birde  normalde günde 1 kez kaka yapar şimdi bu aralar 2 kez oluyor damakları kabarıktı zaten uzun zamandır bu aralar çok huysuz uykuya direniyor kucağıma gelmek ya da beni istiyor asla yanlız kalmıyor uyusa da 10 dk 15 dk anca
tarafından
Kıyamam yaa diş onu rahatsız ediyordur canım artık başlar peş peşe gelir hepsi inşallah
(2,203 puan) tarafından
İnşallah yaaaa
-Reklam-
0 oy
(2,248 puan) tarafından
benim kızımın da o aylarda olmuştu canım diş çıkardığı için salyasından oluyordu. 
(2,203 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım alt iki dil yeri diğer yerlere göre biraz sert ve beyazımsı kalıyor diş olabilir yani

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 114 göst.
4 Eylül 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayliz.0 (463 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.
+1 oy
2 cevap 297 göst.

Kategoriler

1,476,840 soru

24,174,754 cevap

336,053 kullanıcı

...