25 aylık kızım.
Hep uyku düzeni vardı. Zorla alistirdim. Uyku konusunda çok titizimdir. Doktorlar bile gece uykusuna erken geçmenin bebeğin gelsimesinde etkili olduğunu söylüyor.
Kızım sabah 8 yada 8bucuk gibi kalkar. Öğlen uykusunu bıraktı. Aslında şuan onun için çok erken ama uyumuyor 2 aydır. Yani 2 yaşına kadar öğle uykusunu anca yaptı
Neyse gecede 8de uyuyor.
Doktorda gece uzun uyuduğu için öğle uykusunu yapmasada olur dedi. Yani yapsa daha iyi ama illa uyusun diye zorlamayın dedi.
Benim için öğle uyumamasi ilk başta zor oldu. Çünkü öğlen uyuyunca hem ben dinleniyorum hemde o dinleniyordu. Hemde yemek falan yapmama fırsat oluyordu. Birden öğle uykusunu bırakınca bende çok yoruldum oda çok sıkıldi.
Ama şimdi alıştık. Birazda büyüdü havalarda ısındi. Aşağı falan iniyoruz vakit geçiyor.
Annemgil kaynanamgil farklı memlkettte onlara gidincede hep uykusuna dikkat ederim
Annem az geç uyut nolcak der ama dinlemem. 8de uyutuyorum.
Öğle uykusu yaotugi zamanlarda sabah 7bucuk gibi kendim uyandiriyordum bazende kendisi uyaniyordu. Sonra öğlen 1 gibi uyutuyorum. En fazla 3e kadar uyutuyordum sonra kaldiriyordum yoksa çok uyuyunca gece uykusuna geç geçiyordu. Akşamda 9 yada bucuk gibi uyutuyordim