0 oy
300 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
eşimle anlaşamıyoruz hep kavga kendimi ovdugum için de demiyorum gercekden anlaşılmaz bı adam anlayışsız odun gibi ama baya ileri derecede sofra toplamaya bile yer al götür kaba bı ses tonuyla hep emir konuşma tarzı zaten iğrenç hep yani evde kavga cikariyo naparsam yapım insanların yanında bana ben seni istemiyorum git diyo ben gitmeye kalkınca yok gidemessin git de gorim hani boşanmak istiyorum aile evinede gittiğimde kendimi fazlalık gibi hissediyorum neden böyle oluyo bilmiyorum bide üvey babam var yani o yüzden de istemiyorum napcagimi şaşırdım 

4 Cevaplar

0 oy
(1,224 puan) tarafından
Milletin yanında gelince aslan tenhada kedi gideceğini anlasa az bı korksa kuyruğu sıkıştırır da 
-Reklam-
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Gitmenden korkuyo belli de g.ötü yemiyo söylemeye.
(2 puan) tarafından
Ben öyle deyince valla billa korkmuyom diyo
(9,076 puan) tarafından
Kabul eder mi sence kuzum.
0 oy
(1,697 puan) tarafından
Git bi kere akli başına gelsin .
0 oy
(1,272 puan) tarafından
 Sor esine otur guzelce konus neden boyle yapiyorsun istemiyorsan bosanalim de  guzel guzel yasamak varken neden hayati birbirimize zindan ediyoruz de baktin seni istemiyorum diyorsa Bence bi ders vermen lazimkendine  ailene git surunsun biraz bazen benim esimde onu getir der ben hemen duyamadim getirmi ?  Getirirmisin aşkım  dersen getiririm derim oda hemen getirirmisin aşkım  der 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 232 göst.
4 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mrv37 (3,826 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 330 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 288 göst.
0 oy
4 cevap 225 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Zuhalll (729 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,548 soru

24,185,140 cevap

336,575 kullanıcı