0 oy
103 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar iyi geceler. Oğlum 2 gün sonra 6 aylık olacak olacakta uyku problemi başladı şöyle ki yatağa yatırınca artık çok uykusu olsa dahi ağlamaya başlıyor ninniler cigiriyorum  eee eee diye bağırıyorum deli gibi anca o zaman susup uyuyor bu da biraz uzun süreç oluyor hiç ağlamazdı normalde yeni başladı bu huyuda 6. Ay atağı mi bu böyle olanlar bunu nasıl yendiniz ? 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Yenemıyoruz kı, 6 bıter diş agrısı baglar diş zaten 3 yasına kadar bıtmez, 2 yasına kadar habıre atak haftası atak ayı zart zort doneme gırerler :D ben cocugumun hıc aglamadan gunu bıtırdıgıne daha sahıt olmadım 34 aylık olucak bak, sukur uykusu 1 yasından sonra dızene gırdı

tarafından
Ya yeni huyu bu yatağa yatırınca ağlıyor o kadar uykusu var ki o kadar eminim ki diş desek öyle kabarıklık kızarıklık gelen yok normal de çok sakin oyun oynar güler uykusu gelip yatağa girince abooo ortalık yangın şimdi de beşik başından ayrılamıyorum sallamayı bırakınca ağlıyor ne zamana kadar sallıycam emin  değilim :D
tarafından
Aklın ve bıraz sabrın varsa sayet bırazda gaddar olmak gerekır tabı :D agladıgı her an sallama bırak aglasın bıraz cıgerı acılır derler, 10 kere aglıyosa bıkere salla, dayımın eşi alman, dogumdan 1 ay sonra ızne geldıler gece kalkardık cocugun aglamasına vıyak cıyak, ıcerı gırer mamasını ıcırır gazını cıkarır emzıgını takar cıkardı cocuk hala aglıyo mesela, hıccc gırmezdı bılıyomusun bakardı emzık dusmemısse kapısını kapardı bıde ketum kadın bızı de sokmazdı, 1 ay kaldılar o cocuk 15 gun sınra gecelerı aglamıyodu artık bız tabı Turk analar gak dese cocuuuummm gel mememe guk dese gell anaaam sallayayım ayagımda ddıgımız ıcın :D
tarafından
Yaa ben de öyle yaparım yapmasınada da ben şuan annemlerde kalıyorum ben bakmasam annem babam kalkar el koyar çocuğa ne aglatiyosun diye babam torunu icin beni cirpar valla :D  yaşandı bunlar :D bak diyorum kötü alistiriyosunuz ilerde ben yalnız kalcam bu bebeyle sen karisma diyolar biri oyalar biri mamasini hazırlar getirir içirir bu sıpa da onlara gelince hemen uyur bütün garezi bana :D sonra ben kendimi sorguluyorum acaba ben kötü bir annemiyim niye bana eziyet ediyor bana diyolar evlatlar annelerine nazi geçtiğini bilir :))) bir anlık postu vardı orda da dedim az önce kendime geçer gecer şarkısını armağan ediyorum diye :D
tarafından
Sonra o bakanları arıcaksın cocuk durmuyo dıye ne dıcekler bılıyomusun ‘amaaaan sende bır cocuga bakamıyosun’ :D gecer gecer canım zor ama gecer
-Reklam-
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Distir belki disler ne alemde
tarafından
Yok hiç gelen giden valla ne kızarıklık ne bisey halbu ki çarşamba doktora gidicez  o daha bilir. Sebepsizce bu başladı ilk bebeğim olunca da bazen güçlük çekiyorum anlamakta haliyle bakalım
(14,147 puan) tarafından
Goster bi belki distir hemen de cikmiyorlar zaten benim.ilkim 4.5 aylikti boyle aglardi doktor demisti damaklari kizarmis hep o daha iyi anlar 8de cikti sonra alis vallahi dis donemi uyku bozuluyor gece birden cigliklar aglamalar her donem.ayri bir sey
tarafından
Bunu yapmasinin bir nedeni olması bile beni rahatlatır :D şayet sebepsiz ağlayınca ne yapacağımı şaşırıyorum :))) yataktan alıyorum uykusundan dolayı ağlıyor gözlerini ovusturuyor yatağa koyuyorum ağlıyor gözlerini oluşturuyor uyutuncaya kadar tövbe est. Sebege dönüyorum önünde
(14,147 puan) tarafından
Yani vardir bir zoru

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 410 göst.
0 oy
2 cevap 123 göst.
15 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Beyzanur (905 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 756 göst.
30 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,540 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,584 soru

24,074,235 cevap

330,831 kullanıcı

...