0 oy
130 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhabalar.17 aylık kziim var ve benden başka ona bakacak kimse yok tüm gün evdeyim.esimi de işten cikardilar sebepsiz yere yarın biyerle görüşmeye gidecek ama tek başına calisiyor ona destek olmak istiyorum bı nebzede olsa ufak tefek biseyleri karşılayabilsem çocuğuma biseyler alabilsem diyorum.bayram öncesi hiç iyi olmadı ama kısmet diyelim inşallah en yakın zmanda iş bulur ama o çalışsa bile evde yapabileceğim güvenilir sağlam bı iş yapmak istiyorum Kastamonu'da yaşıyorum burda da öyle eve iş veren yer ne duydum ne gördüm.kisacasi evde ben ne iş yapabilirim lütfen fikir verirmisiniz aLlah rızası  için ya.bunalima gireceğiz az kaldı yani kafam beynim almio artık bu hayat pahaliligini

1 cevap

0 oy
(7,101 puan) tarafından
İsimli mutfak havlusu örgü ... Tuhafiyelere gidip el işi veriyor musunuz diye sormak 
(7,101 puan) tarafından
Tekstil sektörü de ip kesme veriyor
tarafından
Evet o şekilde istiyorum paketleme tarzı ama bulamadım.ikinci el eşyalar satıyorum bı taraftan ama nezaman satacağı da belli olmuyor işte gardrops dolaptan falan.insllah bulurum.
tarafından
Hamileyken yapmıştım onu ama 100 tane esortmana iki sene önce 20 lira falan veriyordu.evin içinde o kadar toz pislik çok zorlandım .bebek var şimdi asla yapamam malesef vermiyorda zaten .onun bile makinası çıkmış tekstilde yapiolarmis.
(7,101 puan) tarafından
Zaten öyle ama ben mesala bir odayı ayarlanmıştım sadece orda yapıyordum etraf batmiyordu kesme kolay olduğu için bin tanesi 2 saatte bitiyordu benim
tarafından
Maşallah .ben hamileydim ozaman işte oturamiyordum  tansiyon yuksekligi mide yanmaları çok yaşıyordum zor bı hamilleik gecirdim ama biseyler yapmaya çalıştım zaten yavaş yapiyom diye aldilardi makine aldık işyerinde yapacaz dediler .şimdide çocuk var öbür odada olsa bile toz mahveder iki kuruş için çocuğumu riske atamam . cevabınız öneriniz için teşekkür ederim bana dediğiniz gibi maske mandal vs gibi paketleme işi lazım onlarda da işte güvenilir nerden bulacam bilmiyorum hayırlısı diyip uyumaktan başka çarem yok
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 171 göst.
0 oy
2 cevap 106 göst.
27 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Gulchan1-12 (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 357 göst.
5 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Anneolmakask (895 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.