0 oy
301 göst.
Diğer kategorisinde (1,392 puan) tarafından
Hangisi daha mantıklı olur sizler hangisini kullanıyorsunuz ?

8 Cevaplar

0 oy
(17,208 puan) tarafından
Ikisinide aldim ama lazimliği hiç kullanmadim evde. Aparati kullandik. Lazimlik arabada durdu. Bazen dişarda yapmasi gerekince kullandik sadece. 
-Reklam-
0 oy
(127 puan) tarafından
Ikisi de var canım ama onlar yerine gidip alaturka tuvalete yaptı 2 gün boyunca bende seslendim alışsın dye sonradan kuzenlerinden görüp klozete ve Lazimliga oturmaya başladı bence ikisi de olmali gittigin yerde klozet olmazsa lazimliga oturur 
0 oy
(273 puan) tarafından

Canım şunlar çok kullanışlı tavsiye ederim

image

(1,392 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm baktm smdi ama kızımın basamağı var zatn ona çıkıp yapabilir
(273 puan) tarafından
O zaman klozet aparatı al canım direkt tuvalete alışması daha iyi bence
0 oy
(23,073 puan) tarafından
Bence klozet aparatı çok daha iyi. Kullanimi  çok daha kolay. Lazimlik gibi dök temizle derdi olmuyor. 
(1,392 puan) tarafından
Evet lazimlik temizlemesi zor bende öyle düşünüyorum
0 oy
(6,848 puan) tarafından

1 aydır basladk benim fikrim klozet aparatı ama sana tavsiyem ben aldıktan sonra gördüm 3 lu klozet kapakları var her eve lazım bı kisafir gelse çocuğu için de ideal bak sana resim atcam. Ben tuvalete direk alistirdm ayağına tabure bitti. 

image

image

(1,392 puan) tarafından
Cnm bunu ben çok hijyenik bulmadm yaa
(1,392 puan) tarafından
Bu cocugunki çıkıyor mu mesela hani ne bilim örnek birisi kullandığında ona sicratma ihtimali oluyormu
(6,848 puan) tarafından
Neden ki  temizlediginiz sürece sıkıntı olmaz. Ayrıca benm kızım var adaptör ful çiş sıçrıyor alt katmana tuvalete bile geliyor her serefinde temizliyorm.
(6,848 puan) tarafından
Çıkmaz cnm. Adaptörler kayıyor benm aldığım öyle kayınca korkuyor kızım ben bundan alacağım her yapmada temizlerim ztn ben. Erkek olsa yandım herhal fıskiye gbi bazen üstüne sicratiyor.
(1,392 puan) tarafından
Yaa temizlerim cnm ama benim misafirim geldiğinde özellikle kayinpederim fln aşırı rahatsız oluyorm cnku afedersin hep sıcratiyor oyuzfn onun her arkadsndan temizlemek mümkün değil cnku ona sıçrama ihtimali çok yüksek en azından onun ki ayrı olsa hemen tak çıkar yaparım
(6,848 puan) tarafından
Başka WC yokmu evinizde ?
(1,392 puan) tarafından
Hayir yok
(6,848 puan) tarafından
Ya ona özel bir kılıf diktir sürekli tak yada su merdivenli klozetler var rengarenk böyle onu düşün derim
(6,848 puan) tarafından
Birde canım bnm kızım oyuna çeviriyor kafasına sokmaya çalışıyor kendi koycam derdin hep sabit bana mantıklı geliyor
(1,392 puan) tarafından
Anladm cnm işte biraz hijyen açısından bana pek uygun gelmedi yani eve misafir gelse mesela sıcratsa etse sojucta çocuklar enfeksiyona yatkın oluyor oyüzdn dedim tabi senin başka bir tuvaletin daha varsa misafir için mantıklı gercktn
(6,848 puan) tarafından
Var başka tuvaletim evet cnm.
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Walla ikisini de aldık lazimlik da alıştı sonra klozet kullanamaz küçük diye onu da aldım hic kullanmadik 
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Krozet al canım kendi isteğiyle gidip yapıyor cok rahat 
0 oy
(999 puan) tarafından
İkisinede yapmadı benim oğlum norml tuvalete götürüyorum çömelip yapıyor.. 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 268 göst.
26 Mayıs 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde honki ponki toninok (4,986 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 134 göst.
+1 oy
4 cevap 111 göst.
0 oy
1 cevap 172 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde aycan123 (16 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,475 soru

24,111,706 cevap

332,993 kullanıcı

...