0 oy
185 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (634 puan) tarafından
Şuana kadar polikistik over sendromunun etkilerini pek yaşamadım ama ne olduysa son bir yıldır etkilerini yaşıyorum erkek tipi kıllanma erkek tipi saç dökülmesi ve asla gitmeyen bir göbek var son bir yılda iki kez adet oldum sadece karnım hamile gibi duruyor çok üzgünüm sanki beş aylık hamile gibi karnım var utanıyorum artık böyle olmasından boyum 1.67 kilom 68 

3 Cevaplar

0 oy
(456 puan) tarafından
Bi tedavisi yok mu xnm
(634 puan) tarafından
Malesef yok
-Reklam-
0 oy
(2,140 puan) tarafından
Ayyy Allah düşmanımın başına vermesin. Aynı sorunla senelerdir baş etmeye çalışıyorum. Hamile kalmak için 48 kiloya düştüm. Tekrar diyete başladım. Gören sen neden kilo vereceksin ki diyor.  Ama iç yağlanmam o kadar çok ki. Daha neler neler 
(634 puan) tarafından
İnşallah tez zamanda hayırlısıyla hamile kalırsın 48 kiloya nasıl düştün neler yaptın
(2,140 puan) tarafından
Ayyy yokk kızzzzz kızim 3 yaşında çok şükür ona hamile kalmadan önce dedim :D diyetisyen ile birlikte kilo verdim ben. Ama çalışıyordum o ara ve aşırı hareketliydim
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Erkekler bile göbeğini eriyebilir eşim iki gün diyet yapsa üçüncü gün gidiyor göbeği mesela. erkeklerde basen zayıftır öncelik göbek kadında öncelik basen sonra göbek yani kadını erkeği yok  çok yemeyle alakalı 
(2,140 puan) tarafından
Polikistik over misin? Değilsen şu yorumu yapman normal bilmiyorsundur. Ama Polikistik olan biri için kilo vermek hele o göbek bölgesini eritmek dediğin kadar kolay olmuyor be bacım. Insülin direnci de var hatta yanında.
(1,754 puan) tarafından
Bende de var galiba hormonlar bozuk malesef hangi hormon değerin bozuk senin ben de zor kilo veriyorum aşırı yeme bozukluğum var lakin ben spor yapıyorum düzenli
(2,140 puan) tarafından
Hormonlarda bir sıkıntı yok fakat kendimi bildim bileli polikistik overim. Adetim sürekli düzensiz. Erkek tipi kıllanma yok şükür fakat sürekli kilo problemim var. Çok rahat kilo alıyorum zor veriyorum. Hemen göbek bölgem yağlaniyor. Kolay kilo veremiyorum insülin direncim var. Var da var. O yüzden dediğin kolayca  hemen gitmiyor öyle o kilolar
(634 puan) tarafından
Polikistik overli kadınlar zor kilo veriyor malesef canm hele benm bir göbek var altı yıldır gitmiyor maddi gücüm olsa amaliyat olurdum gobegimden o derece

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 297 göst.
0 oy
10 cevap 330 göst.
16 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynepagd (469 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 308 göst.
20 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (10,017 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 272 göst.

Kategoriler

1,476,056 soru

24,163,897 cevap

335,492 kullanıcı

...