0 oy
1,032 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

dolandırıldım evde paketleme işi diye faceden bilgi almak istedim yorum yapanlar hep olumlu yorumlar yapmış hatta yorum yapanlara msj atıp sordum dogru mu diye evet dogru paramı hep gönderiyorlar dediler neyse inandım hepsi fake hesapmış sahde kendileriymiş  300 TL depozito istiyorlar tabi malzeme göndermek için kayıt için arayacaklar dediler adres telefon fln neyse aradılar benim iki bucuk aylık bebegim var onun hakkı dedim bana bizde yalan olmaz olursa istediğiniz bedduayı edin dedi neyse inandım gönderdim gönderdikten sonra başka yerden yorumlar gördüm dolandırıcılarmış diye ama iş işten gecti aradım tamam göndereceğiz dediler  her yerden engellemişler beni kıs faturalar yüksek geliyor katkım olsun en azından dedim küçüçük bebegim var diye ama adi pislikler bebegimin hakkını yediler insanlarda vicdan denen Allah korkusu yok mu bebegimin hakkı dediğim halde nasıl yiyecekler o parayı sizler dikkat olun ben yandım sizler yanayım dün agladı üzüldüm ama ne fayda

16 Cevaplar

0 oy
(16,781 puan) tarafından
Haram zıkkım olsun ya inanmayın işte sana alem üzerinde hep bu tür pislikler 10 kisiden 300 alsa eder 3 milyar kolay para mı 
-Reklam-
0 oy
(843 puan) tarafından

Ah canım kıyamam yaaaa. Allahım sana başka kapılar hayırlı kazançlar açsın inşallah. El kadar bebeğin rızkını yiyolar haram zıkkım olsun. Şikayet etsene :'(

tarafından
Amin inşallah havalar soguk bebegim var ekstra gelir olur dogalgaz yüksek geliyor bebegim üşümesin diye düşündüm ama böyle şey geldi başıma
(843 puan) tarafından
Kıyamam ya valla çok üzülüyorum böyle şeylere
tarafından
Eşimin kuzeni polis savcılıkta bilgileri verdim inşallah Bi sonuç çıkar
0 oy
(2,953 puan) tarafından
Adi ustunde dolandiricilar bebek falan sallamiyolar malesef Allah islah etsin sendw keske guvenmeseydin cnm zaten etraf dolandirici dolu gecen burdada paylasmisti bi kac kisi
0 oy
tarafından
Çok üzüldüm yaa. Yiyemesinler inşallah o parayı.  
tarafından
Amin inşallah zıkkım olsun onun gibi insanlara
0 oy
tarafından

Ah be gülo bu devirde ana baba evladına evlatda ana babaya güvenmezken sen nasıl inandın hemde bebenin rızkını üzüldüm çok geçmiş olsun sanal alemle benim işim olmaz face instagram gibi  hani böyle işlerede girişmiyorum çok sakıncalı çünkü haram zıkkım olsun 

tarafından
Deniz kızz cadı yaşadığım için diyom işde yoksa bende düşebilirdim bu gibi olaylara ama tek fark ben internete güvenmem evime gelene ne diyim geldi bikere ama bikeree ahahaaa gitti tabletttt tablettt
(1,372 puan) tarafından
Kız bi kere gördüğün insan eve mi çağırılır asıl o daha tehlikeli.Sen dua et sadece tabletin gittiğine:)
tarafından
İşde onu diyom bende allah korudu boşver giden tablet olsun allah cıkarır ondan mutlaka
(1,372 puan) tarafından
İnşallah canım .pis karı sinirlendim bak yine :))
tarafından
Bende aklıma geldikçe sinir oluyom ama elden bişey gelmez
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Allah yedirtmesin inşallah haram olsun basının gözünun sadakası olsun kuzum üzülme geçmiş olsun 
tarafından
Amin inşallah zıkkım olsun onun gibilerine
(5,935 puan) tarafından
Benim de ablam media market kampanyası var tlf dan onay verin hesabınıza 500 tl yatacak dediler ama facebook tan görünmesinin adresi çalınmış ablam da görümcesi diye vermiş kredi kartını onay da vermiş 2 kere 500 tl çekmişler 1000 tl si gitti 10 gün önce  1 hafta kendine gelemedi
0 oy
(25,178 puan) tarafından
Geçmiş olsun. Bu devirde böyle birşeye nasıl inandınız :(
tarafından
Yorum yapanlara sordum dogru dediler nereden bilebilirdim kendi sahte hesap oldugunu çoluklu çocuklu kişilerdi normal sen ben gibi insanlar resimleri fln normaldi inanıp yaptım böyle oldu
0 oy
(3,022 puan) tarafından
Kizlar gecen bi post acilmisti evde ek is diye kizlar ben paylasmistim once vergi numarasi sorun diye  niye boyle yaptiniz ki
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım inşallah o parayı yiyemeden yakalanırlar
tarafından
İnşallah zıkkım olsun pisliklere
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Malesef oyle olanlar vicdansız insanlar lah korkusu yok malesef Bi ark da öyle başka Bi banka dolandırıcılığı gibi 500 600 tl gitmişti herkesin başına gelebilir Rabbım ıslah etsin bebeğinin sadakası olsun 
0 oy
tarafından
Eşimin kuzeni polis savçılıkda çalışıyor bilgileri verdim araştıracak soracak 
0 oy
tarafından
İstediğiniz bedduayi edin demiş ya ben ordan anlarfim bit yeniği oldugunu
0 oy
tarafından

Harammm olSun inşallah ....

0 oy
tarafından
Oyyy  canım çok uzuldum. Kursakta kalir insalllah. 

Bende bi kere başvuru yaptım 290 tl istediler. Kaynimla danıştım sakın yatırma dolandırıcı onlar dedi bende msj attım onlara siz ne adi insanlarsınız ki milletin rizkiyla oynuyorsunuz gibi bi ton laf saydım saniyesinde engellediler beni
0 oy
tarafından
Kıyamam kuzum benim yaaaa :(((inanmayın şöyle şeylere artık haberlerde hergün kaç tane böyle haber izliyoruz 
0 oy
(94 puan) tarafından
Şikayet Et canim 

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 433 göst.
13 Şubat 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 625 göst.
2 Ocak 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu
+2 oy
26 cevap 1,543 göst.
0 oy
17 cevap 864 göst.

Kategoriler

1,467,975 soru

24,051,617 cevap

329,692 kullanıcı

...