0 oy
349 göst.
Diğer kategorisinde (2,143 puan) tarafından

Dün çok tatlı diye atmıştım elimi tutarak uyuyor demiştim bütün gün öyleydi ama gece de aynı şekilde devam etmek istedi. Bütün gece bir elim kucağında elimi tutarak uyudu. Bunu nasıl bıraktırcam ben 

image

9 Cevaplar

0 oy
(7,448 puan) tarafından
Alıştırmamalısın hep mi böyle :)
(2,143 puan) tarafından
Dün uyurken illa elimi tutmak istedi saat sabah 10 gibi sonra 2 gündüz uykusu yaptı onlarda da istedi akşam yatarken de tuttu uykuya dalınca alırım dedim ama elimi çektiğim an uyandı ağladı geri tutana kadar sonra da sabaha kadar öyle uyudu
(7,448 puan) tarafından
Sıkıntısı mı var acaba ağrısı vs ya da hasta olunca benim yanımda olmak ister oğlum en fazla
(2,143 puan) tarafından
Memeyi yeni bıraktı bir de diş çıkarıyor belki ondan olabilir
(14,194 puan) tarafından
Memeyi bıraktığı için yerine başka bir temas istiyor benim oğlumda parmağını ağzıma sokuyordu :D 3 yaşında bazen gece beraber uyuruz o zaman bile yine sokmaya çalışıyor parmaklarını ağzıma :D
(7,448 puan) tarafından
Dişten olabilir canım ağrısı olduğunda ya da hasta olduğunda yanında ister seni , bir de sen hasta veya kötü olduğunda da senin yanında olmak ister
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yaa maşallah ama çok tatlı 
(2,143 puan) tarafından
Evet çok tatlı oluyor ama bütün gece olunca pek tatlı gelmedi :D
0 oy
(2,737 puan) tarafından
Hayırlı olsun seninki de temas bağımlısı. Benim ki de kolumu severek uyuyor. Kuzenimin oğlu annesinin kulak memesini severek uyuyor. Bizim memeyi bıraktıktan sonra bu alışkanlık başladı. 6 7 yaşına gelince otomatik bırakıyorlar :)
(2,143 puan) tarafından
Biz de memeyi yeni bıraktık ondan mı acaba ya
(2,737 puan) tarafından
Kesin ondan temas edecek başka şeyler arıyor. Dokunma ihtiyacı duyması da onun için çok normal. Bırak dokunsun :)
(2,143 puan) tarafından
Hava sıcak yapış yapış olduk sabaha kadar :) bakalım bırakır inşallah zamanla
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Bir fikrim yok ama okuyunca didim peluş bi oyuncak bi uyku arkadasi versen belki temas bagimlisidir 
(2,143 puan) tarafından
Sıcağa hiç tahammülü yok oyuncakla uyumaz
(2,685 puan) tarafından
Amigurumi  adi neyse eskik yazmis olabilirim belkim kucuk seyler var canim.anahtarlik boyutu gibi yada daha ortasi elde tutmalik kuzenimin bir suru yapmis oglu onlarla uyuyor
(2,143 puan) tarafından
Bir deneyeyim canım belki işe yarar
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Ama çok tatlı ya maşallah 
(2,143 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benim biraz tadım kaçtı ama :D
(7,470 puan) tarafından
Ya en fazla ne kadar tutabilir ki oyuncak al yanına sende yanında ol ama oyuncagida aranıza ilistir zamanla oyuncağa daha çok yoneltip sen aradan çıkarsın kızımda ya bebeğine ya ayicigina sarılıp uyur
(2,143 puan) tarafından
Kız sabaha kadar elim kucağında uyuduk. Oyuncakla uyuyacak bir çocuk değil maalesef sıcağa hiç tahammülü yok üstünü bile örtmez
(7,470 puan) tarafından
Küçük birşey olursa uyur canım
0 oy
(11,105 puan) tarafından
Temas bağımlısı :D benim iki oğlumda öyle biri benle biri babasıyla uyuyo maalesef 
(2,143 puan) tarafından
Yaa o da var bazen de illa babasının kucağında uyumak istiyor adam sabaha kadar put gibi yatmak zorunda kalıyor :D
0 oy
tarafından
Oglum oyleydi ben elimi cekerek yerine hemen ya emzik kutusu ya oyuncak civciv bazen de uyku arkadasi vs gibi alismayacagi seyler vererek biraktirdim . Uyku galip geliyor mecbur uyuyor hala zorda olsa alisiyoruz
(2,143 puan) tarafından
İnşallah bırakır kolum çok ağrıdı sabaha kadar
tarafından
Insaellah  haklisin cok zor
0 oy
tarafından

Suhret Zahidem benimki ayağımda sallanarak uyumak istiyo öyle olsa napcan :D

(2,143 puan) tarafından
Ben de sallıyorum da Allah'tan 5 dk sürmeden uyuyor. Kolum koptu sabaha kadar kucağında tutacam diye ayy inşallah bırakır şimdi boş biberon verdim eline öyle uyuyor :D
tarafından
Allah kurtarsın kuzum
0 oy
tarafından
Aynı dertten muzdaripum.uc yaşında asla bırakmıyo

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 502 göst.
7 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (2,143 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 742 göst.
13 Ağustos 2020 Kültür-Sanat kategorisinde Nurane (758 puan) tarafından soruldu