0 oy
101 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (752 puan) tarafından
Doğum yapalı 1 hafta oldu normal doğum yaptım. Doğum anımda çok stres yaptım kendimi çok kastım. Sonrasında da eve gelince acile felan götürmek zorunda kaldık bebeğimi ona çok stres yaptım. İlk başta sütüm gelmedi kayinvalidem keşke bende olsa ben emzirsem demişti ona aşırı üzülüp kafama taktım. Kısacası herseyi ama herseyi çok kafama takar oldum. 2 günden beri elimin üstünde minik minik sivilce gibi şeyler çıkmaya başladı dün doktor kontrolünde söyledim doğumdan sonra normal dedi ama yavaş yavaş dağıliyor vücudumun her yerine ve çok kaşınıyor arkadaşım sen ürtiker olmussun dedi var mı bu durumu yaşayan çözümü olan 

3 Cevaplar

0 oy
(5,196 puan) tarafından
Bendede var 2 yıldır bende çok streslenmistim birşeye öyle oluştu,ilk baldirda çıktı sonra yayıldı tüm vücuda şimdi acı baharatlı yağlı yesem bide stres yapsam tüm vücudumda çıkıyor göz kapaklarıma kadar ve bende kronik olmuş geçmiyor 
-Reklam-
0 oy
(13,810 puan) tarafından
Ins5agramda emure diye bi kiz var. Varsa instagramin bak derim. O gecirdi yakin zamanda dpgumdan sonra ozon tedavileri falan aldi. Gecti dedi en son. Bi yaz istersen ona
0 oy
tarafından
Benim oldu canım doğumdan 1 yıl sonra filan başladı pastane ürünleri yesem hemen vücudum kabarır kaşınır sende kaşımamaya çalış kaşınan yerlere su dök biraz rahatlatıyor kolonya yada kaşımazsan bi kaç güne geçiyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 480 göst.
30 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Premses (550 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 67 göst.
+2 oy
13 cevap 690 göst.
+2 oy
4 cevap 266 göst.
2 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatos_0920 (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,402 soru

24,400,563 cevap

350,108 kullanıcı

...