0 oy
364 göst.
Diğer kategorisinde (2,938 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar benim arkadaşım var hamile beşiği yok durumu çok kötü bana beşik bulurmusun dedi biyerden  elbilesei sağdan soldan toplamış beşiği yok sadece atmaka istediğiniz yada kulanmak istemesinin besiginiz varsa gönderebilirmisin kadın yetim kimsesi yok Allah için beşiği olan varsa gonderebilirmis fark etmez. Diyor kadın pembede olabilir mavude diyor Yeter ki slansin diyor ben ilk defa böyle post açıyorum belki beni lincleyen olur ama kimse kimsenin ne durumda olduğunu bilmiyor ?

7 Cevaplar

+1 oy
(2,173 puan) tarafından
Bende var ama nasıl gönderilir kargoyla ya elimden çıksın istiyordum nerde oturuyor
(2,938 puan) tarafından
Aksaray'da canım kargoyu kendisi karsulacak
tarafından
Allah hayrını kabul etsin Eylül❤️
(2,173 puan) tarafından
Amin canım gönderiyim sıkıntı yokta kargoya nasıl götürürüm çocuklarla ben gidemem arabada yok bizde ya yeni sattık
(2,938 puan) tarafından
Kargocuyu bu arasın sorsanız kargoyu karşı taraf karşılayacak
tarafından
Yurt içi kargo adresten teslim alıyor ürünü gönderiyor
-Reklam-
+1 oy
(487 puan) tarafından
Vallahi ben minderde yatırıyorum hiç de bir şey olmuyor minderde yatabilir. Allah yardımcıları olsun yine de linçlemek için demiyorum sadece bizde minderde yatırıyoruz o yüzden diyorum beşik çok da önemli değil yani 
(993 puan) tarafından
Bu arada "heves ediyor ilk hamileliği" dediğiniz için bu tepkiyi verdim beşik istediğinizden dolayı değil
(2,938 puan) tarafından
Ya yerde uyutmak istemiyor köyde tasiyacakmis kira parasını bile oduyemiyor kiydede yerde yatiramaz akrap olur bişey sokar ama bence herkes annelik duygusunu yatmalı
(2,938 puan) tarafından
Bide bence öyle deme ya 40 yaşında bir bayan bu üçüncü hamilegi ilkleri düşuk olmus neden böyle diyorsunuz siz
(487 puan) tarafından
Haklısınız durumu yoksa yapmamalyıdı ama olmuş artık heves illaki ediliyor edilmez mi herkes eder beşik bulunamazsa minderde yatırabilir ya da letgodan ikinci el gibi sitelerde daha ucuza alabilirler
(993 puan) tarafından
Tabiki tatmalı durumu olmayan çocuk yapmasın demiyorum . Dediğinizde de haklısınız çocuğu birşey sokar vs ama neyse Allah yardımcısı olsun inşallah . Bende olsaydı hiç düşünmeden yollardim ama benimde ilk gebelik daha almadım bile
0 oy
tarafından
Nerde oturuyor 
(2,938 puan) tarafından
Aksaray da canim
0 oy
tarafından
Vardi ama çoktan sattım belki yardımcı biri olur post yukarı 
(2,938 puan) tarafından
Sagul teşekkürler canim
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Allah için yardım eden yazsin
0 oy
tarafından
Bebek arabası uygun fiyata satmak isteyen olursa bu posta foto atabilir mi ?
(2,225 puan) tarafından
Ben kendi arabamı satmayı düşünüyorum da İstanbul dayım
Kargo yapamam
tarafından
Kargo olması lazım canım kaça satıyorsun ?
(2,225 puan) tarafından
Kargo düşünmüyorum canım elden düşünüyorum malesef
2000 travel sistem puseti de var
(2,225 puan) tarafından
Elden 2 bin
tarafından
Anladım
0 oy
tarafından
Bebek arabası satmak isteyen yok mu 
tarafından
Biliyorum canım arkadaşından  bahsettim bende
(2,938 puan) tarafından
Sen dusundunmu gomderecen mi
tarafından
Canım ben 11 aylık dediğini sonradan okudum bendeki beşik ilk 6 ay kullabilrcek olanlardandı
(2,938 puan) tarafından
Canim benim kadına istediğim beşik bebek daha  anne karnında 11ayoik benim bebeğim  orda galiba düzgün yamamisim ben 11aylik bebek benim bebeğim bende benim beşiğim var bebeğim 11 aylık yazdım kuzum  bebeğim büyük olsaydı kendi besigimi verirdim yazdım hani kadının bebeği daha anne karnında kuzum
tarafından
Aşko kadının 3. Gebeliğiymiş ilk çocukları düşük olmuş yazık hamileymiş şimdi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 304 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Cananadiguzel (319 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,039 soru

24,177,533 cevap

336,180 kullanıcı

...