0 oy
95 göst.
Diğer kategorisinde (453 puan) tarafından
25 aylık olucak tuvalet eğitimine nerden baslamaliyim?

5 Cevaplar

0 oy
(16,792 puan) tarafından
Hazır mı eğitime önemli olan bu hazır ise  altını açarak başla her on dk bir tuvalete götür çişini yapmasını şöyle beraber bekleyin o yaptıkça alkış yapın su dökün bye bye diyin sonra ona cisi geldiğinde size söylemesini isteyin altına yaptı diyelim yanlış olduğunu yaparsa rahatsız olacağını cisi yapacağı yeri göstererek buraya yapmalıyız altimiza değil yani gün boyu altı açık olacak kah yapacak kah yapmayacak öyle öyle ogrenir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kızım 25 aylıktı bezi asildi istemedi ağladı çıkar diye ya Allah bismillah dedik başladık bezi asıldığı an çıkardım ilk başta soylemez tabi çok saldı donlara ama 10 dakikaya bı götürdüm hep bezi çıkarınca cis varmı diye sürekli sordum çok stres yapmamaya kizmamaya çalış çok aşırı sabır istiyor ama sonucu bayağı güzel oluyor bı markete gidip beğendiği lazimligi aldık hangisini istiyorsa bak bu senin tuvaletin buna çiş yapacaksin falan dedik sürekli sordum çişini arada söyledi arada kaçırdı derken tam 5-6 ayda oturdu sen düşün 1 sene oldu çok şükür iyiyiz ha bide bezi çıkardığım ilk gün gece bile bez takmadim 3.gece sabahı kupkuru kalktı geceye çok kolay alıştık yapmadı arada saldığı oldu tabi ama gündüz kadar kötü degildi gündüz çok saldı geceleri sabaha kadar tutuyodu sabah kalkınca hemen tuvalete gidiyoduk gecede takma altına kalın bı naylon yada Alez ser ben naylon serip üstüne ince battaniye serdim çiş yaptıkça makineye atması kolay oluyodu
0 oy
(4,241 puan) tarafından
Önce bezi çıkarın biz çömelerek başladık lazımlığa oturmak istemedi kızım. Kendine göre terkik alıp lavaboya götürün suyla oynadıkça alışır yapmaya başlar. Gece de bez kullanmayın bir kaç defa kaldırın kucağında o uyurken yaptırın. 
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Bir anda pat diye baslayamazsin canım kızımin bezi küçük geldiğinde bir numara büyüğünü almadım artık küçük olduğunu tuvalete gitmesi gerektiğini söyledim hep steker aldım tuvalete yaptığında dolaba yapıştırdı kaka yapınca 2 yapıştırdı öyle öyle alıştı ilk çiş yaptığında şeker filanda verdim ödül olarak
0 oy
(577 puan) tarafından
Bende bezi çıkarttm bugün daha bşy demedi geldimi habire soruyorum klozeti vardı hiç oturmuyordu şimdi baktım oturuyor alışmış bende bezi attım bakalım ne olacak 3 yaşına girecek bi öğrensede bende rahat etsem 2 aya doğum var inşallah öğrenir

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 201 göst.
29 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 229 göst.
10 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 195 göst.
14 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bugrakagan (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 344 göst.
7 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aniskomhakli (1,230 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,639 soru

24,172,235 cevap

335,909 kullanıcı

...