0 oy
54 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bır ay düzenli öbür ay düzensiz geçen ay korunmadık çocuk istiyoruz hemen gününde oldum bugün 6.gunum ve daha adet olamadım hıc adet belırtım yok salı günü kan verdim adetım geçtikten iki gün sonra hani yıne bir şey yok anlamadım niye böyle randevu bulamıyorum zaten ıkı aydır yok ve arada bir kasık agrım çok şiddetli yürüyemiyorum bile o derece bir de akıntım çok var ne yapayım ben hamilelik varmıdır acaba kafama göre ilaç kullanmayayım bekleyeyım mi acaba ramazanlıkta da adetıme az kala korunmamıstık ozaman da 8 gün gecıkmıstı sonra olmuştu ama şuan hıc korunmuyoruz işte ilaç var adet söktürücü ıcesım var vala

2 Cevaplar

0 oy
(18,655 puan) tarafından
Mutlaka Dr gorun canm sabah saat 10 da gir mhrs ye yenileniyor Mutlaka bulursun randevu
tarafından
Vala bende ikindi vaktı falan yenileniyor sandım bir bakayım ya özele gıtsem bir sürü para gidecek tayinimiZ çıktı bir kuruş fazladan bır yere harcayamayız artık
-Reklam-
0 oy
(7,322 puan) tarafından
Benimde 3 aydır düzensiz gecen ay iyi olduydum bu ay da daha olmadım 
tarafından
Aynı işte bır ay iyi ıkı üç ay düzensiz ama ben korunurken olmuyordu böyle korunmayınca oldu
(7,322 puan) tarafından
Valla bende hap kullanmaya başlayınca oldu ilk zamanlsr benimde yoktu neden bilmiyorum hastaneye gitmeye niyetim var bakalım randevu alabilirsem istediğim tarihe
tarafından
Ben diş agrısı için ilaç kullandım bazen o ilacı kullanınca adetini engelliyor o da olabilir dedım bır de agrı kesici çok ıctım adetten önce o da olabılur bilmiyorum başka hıc bır sey yok çünkü ya
(7,322 puan) tarafından
Olabilir canım ben kendi adıma söyleyim birşey kullanmıyorum doğum kontrol hapı kullandım 2 ay başka da yok daha olmazsam test yapacam eminim ama yine de korkuyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 117 göst.
28 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Celeb (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 299 göst.
0 oy
1 cevap 187 göst.
9 Mart 2021 Diğer kategorisinde ffatmass (2,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 709 göst.
22 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Edcmnf (588 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,478,003 soru

24,191,503 cevap

336,906 kullanıcı