0 oy
474 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Sabaha karşı eşim işe gittikten sonra yatağa uzandım çok değil sabah ezanını duydum kızımı örtüp geri yattım dalmışım yanağımda bil el hissettim ama gözlerim kapalı bayağı yanağıma bastırıyordu sonra uyanmak istedim başıma su döküldü gibi resmen yastıktan kafamı kaldırdım sağa sola baktım kızım uyuyordu kafamı elledim kuruydu buna benzer değişik bir olay sadece lohusa iken bir kez yaşamıştım ne olduğunu anlamadım dualar okudum yattım 

7 Cevaplar

0 oy
(8,660 puan) tarafından
Banada çok oluyordu böyle şeyler sonra geçti.. sebebini bende bilmiyorum en cokda hamileyken yaşıyordum böyle şeyleri.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Karabasan oluyo bu genelde okumadan yatıldığında oluyo böyle durumlar
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Evi bi sirkeli suyla temizleyin  yatarken kaygılı uyuyosanız ondan da olur tevekkül güzel okunsa da bbu durumlar yaşanıyor o yüzden kaygıyı bı kenara birakın 
0 oy
tarafından
Yani olabilir canım , bana çok karabasan basar ya i sesler falan duyarim olabilen şeyler ,birde bir iki kere eşim gittikten sonra hayalini gördüm uykumdan uynanip çok gerçekti, kısacası olabiliyor ben alıştım 
0 oy
tarafından
Evinizi sirkeli su ile silin birde kırıntılar dikkat ettin yattığınız yerde ister istemez ufak birşey dahi olsa üzerimizde kalabiliyor 
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Namaza kaldırmışlar bence 
0 oy
tarafından
Salaten tüncina duasını oku bol bol 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 779 göst.
16 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 79 göst.