Bende dünyada en çok anne olmayı sevdim Sanma böyle yazınca tek amacı evlenip çocuk doğurmak olan biride değildim, 2 üniversite bitirdim ben evlenmem kimseyi çekemem derken 27 yaşında eşimle tanışıp evlendim ,çocuk bakımı bana göre zor derdim genciz gezecegiz diye diye erteledik hep ve 34 yaşında anne oldum,iyiki diyorum anne olmuşum ,dünyadaki en saf sevgi evlat sevgisiymis ,Allah ayaklarına taş değirmesin , bir daha dünyaya gelsem yaptığım bir kaç hata var onları yapmazdım sadece
Kesinlikle ben de. Üzülüyorum mesela çocuğum için bisürü cahil cühela insan varmış bu kadarını tahmin etmezdim , ne olduğu belirsiz kaçaklar akın akın geliyor... Bunların arasında yaşamak zorunda olacağı için.. Hem de kendim için. Çok yıpratıcı, fiziksel ve ruhsal olarak sağlığım fena duruma geldi. Hep kaygı, hep korku... Bir de her şey ben hamile kaldıktan sonra 3 5 katına çıktı, inanılmaz arttı fiyatlar... Ben de benzer konu açmıştım da hayatta başka amacı hedefi olmayıp kendini sevmeyen bisürü kadın linçlemişti beni
Sanırım tekrar dünyaya gelmek istemezdim
Çok yordular tükettiler üzdüler kırdılar..
Dunyaya tekrar gelsem erkek dogmak isterdim
Bende tek ccklu. Hadi yaptim bi hata tek cck olsun bari ikinciyle omrumu tekratdan curutmek istemezdimyada. Sirf okumus olmak icin sacma bir bolum kazanmak degil duzgun bir bolum kazanarakduzgun bir meslek edinip calismak bakicim ayri yemgimi yapan ayri temizligimi yspan ayri kisi oldgu vakin bana insan gibi yasama firsati dogar bu sekilde iki cck da olabilir tabiki. Bu imkanlar olsa
1,486,781 soru
24,306,426 cevap
344,428 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın