0 oy
138 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (85 puan) tarafından
Kızlar konuya şöyle göreyim ben nişanorken de düğünüm olurken de nikahım olurken de kuzenlerime söyledim evli olan kuzenlerime de bizzat mesaj attım davet ettim. Şimdi konu şu benm kuzenm nişanlanacak annemlerin davet ettiler bana ve diğer evli kız kardeşime daha birşey denediler biz de gitmeme kararı aldık bizlerin evi ayrı çünkü bu nişanlanacak kuzenimin de evli ablası var ve biz şahsi olarak davet ettik onu da çünkü dediğim gibi onun evi ayrı annesin evi ayrı az öncede eve gelirken gördüm bu nişanlanacak kuzenm ve annesini npyn felan diye konsutuk ama yine birşey demedi Nisan da yarn yada pazar sanirsan ve biz gitmeyecgiz sizce haksızmiyiz 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Haklısınız unutmuş olmadı imkansız sonuçta denk gelmişsiniz belliki söylemek istememiş gitmeyin 
(85 puan) tarafından
Yani unutmak imkansız insan en mutlu gününde herkese söylemek ister bence bu benm fikrim o sevinçden herkes görsün mutluluğunu ister değilmi
tarafından
Yani belliki söylemek istememiş canım daha sonra sorduklarında sizde söylersiniz denk geldik o zaman bile davet etmediniz diye
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geldilerse giderim açıkçası ayrı ama belki bı sorun yaşıyorlardı akillarina gelmemiştir falan 
(85 puan) tarafından
Davet edilmediğim yere neden gideym ki mantıken herkese söylemiş de
tarafından
Ben bildikten sonra bana gelene çokta davet edilmeyi beklemem bana gelinmisse giderim bana gelmeyenede davet etsede gitmem
0 oy
tarafından
Bak bizim ailede çok yakın akrabalara davetiye verilmez söylenmez bile çünkü herkes her şeyi bilir çıkar gelir yardımlaşır vs. Siz daha samimiyseniz annelere verdikleri için size vermemiş olabilirler. Körü düşünmemek lazım samimiyet de bağlı biraz.
(85 puan) tarafından
Yok canm kendileri demiş zaten fazla kişiyi cagirmayacagz die bu da baba tarafı kuzenleri değil anne tarafı kuzenleri demektir onlar kesin Geliyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 230 göst.
13 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 474 göst.
0 oy
2 cevap 150 göst.
10 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sulemhmt (803 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 162 göst.
12 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sulemhmt (803 puan) tarafından soruldu