0 oy
246 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,754 puan) tarafından
Komşuma rahatsızlık verir miyim kadir ezildinin süpürgesinden bilen bilir çok da sesli değil ama 

8 Cevaplar

0 oy
(1,754 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kızlar neyse evi toplayayim mutfağı halledeyim yarın 12 de supururum kimsenin hakkına girmeyeyim milletin dizileri başlar 
(186 puan) tarafından
Senin gibi düşünceli komşu muu nerdee yaaa bana çok lazım binayı gecenin bı yarisi başıma yıkıyorlar bahçe katında oturuyorum gümbür gunbur valla hele çamaşır makinaları tepemde güm güm hiç susmuyor muzikler sesler gece 2 3 4 hiç sorun değil rahatsız mı ediyorlar umurlarinda degill :((
(1,754 puan) tarafından
Ben yapım gereği asla temizlik yaparken bile müzik açmam ama bazen kendim söylüyorum ses gidiyor mu bilmem çamaşır makinesini asla gece calistirmam  temiz çarşaf bile sirkelemem sofra bezini önce yere döküyorum sonra elektrikli süpürgeyle cekiyorum
(186 puan) tarafından
Ahh neler neler atıyorlar asagiya bıktık en son bahçe tarafına tente yaptırdık da biraz rahatladım valla
-Reklam-
0 oy
tarafından
Daha çok geç değil şupurcanim
0 oy
(14,950 puan) tarafından
Henüz erken bizim orda sorun etmezlerdi ama apartmanı sen daha iyi bilirsin canım 
0 oy
tarafından
Sen daha iyi bilirsin komşular huylu biriyse yapma sahsen ben 3 ten sonra yapmıyorum alt komşu yok evinde gene yapmıyorum yan komşular rahatsız olmasın diye
(1,754 puan) tarafından
Alt komşum var sadece onu da hiç tanımam ki çocuğu vb var ama
tarafından
Çocuğu varsa belki uyuyordur rahatsız olabilirler dediğim gibi sana kalmış şuan o durumda sen varsın evin baya pisse süpür hızlı hızlı ama yok pek pis değil yarına bırak
(1,754 puan) tarafından
Yok kizbdun supurdum dağınık toplayayim
tarafından
En iyisi:)
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Erken daha canım yapabilirsin
0 oy
(2,041 puan) tarafından
Saat 9 10 na kadar sıkıntı yok cnm 
0 oy
(2,268 puan) tarafından
şupur daha bişey olmaz bence 
0 oy
tarafından
Kırık birşeyler varsa al yoksa yarın öğlen süpürürsün rahat 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 245 göst.
6 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Azkaban (2,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 235 göst.
16 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 221 göst.
17 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde .._ (1,270 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 194 göst.

Kategoriler

1,475,509 soru

24,155,963 cevap

335,111 kullanıcı

...