0 oy
251 göst.
Diğer kategorisinde (1,789 puan) tarafından
Kaynanam temiz değil ya yemeğini bile yiyemiyorum tuvalete gidip elini yıkamayan biri dikkat etmiyor hicbirseye yani böyle olan var mı kaynanası çocuğu öpmesi filan ne bilim midem almıyor ben mu çok takintiliyim 

5 Cevaplar

+1 oy
(2,737 puan) tarafından
Aman onun çocuklar ölmeden hayatta kalmışlar :D bizimkilerde ölmez. Yemeğini yiyemiyorsan anne sen yorulma ben yapar getiririm de. Ama bunlar takıntı yapılacak şeyler değil. Yeri geliyor doktorlar insanlarin bütün pisliklerine şahit oluyorlar tiksinmeden hareket ediyorlar. Biz bunları takmamaliyiz. Ben pis insanları hem çok severim. Evinde diken üstünde oturmazsin. İstediğin yer içersin. Her şeyleri ortadadır. Harikalar yani. Kaynananın kıymetini bil :))
(1,789 puan) tarafından
Ayy canım ne bilim bende hassasım temizlik konusunda ya içim almıyor
(14,950 puan) tarafından
Kız bu nasıl bakış açısı  :)
Ama bende böyle düşünüyorum benim kaynanam da inek ineğin otu çöpü koy işleri yani bunlardan dolayı evi hep ihmal ederdi ben elimden geldiğince yapmaya çalışırdım yaşlandıkça camanla bulasiklarda lekeler birakabiliyorlar görürsem seslenmeden tekrar yıkardım şimdi diplerine taşındık komple evi bana bakıyor artık kendi hasta oldu evinde bile kalamiyor
(2,737 puan) tarafından
Aman yiyin için keyfinize bakın. O pismis su temizmis. Bu yemek tuzlu su yemek güzel, o iyiymiş bu kötüymüş sallamayın ya. Hepimiz o toprağa gideceğiz sonuçta gidilecek yer aynı :D
(14,950 puan) tarafından
Bende pek takılmıyorum biz köydeyiz eşim gün boyu boklu kıyafetlerle dolaşıyor diyebilirim inekler var ona bakıyor ot çöp işi oluyor bazen o üstüyle eve girme durumu oluyor ister istemez üstünden saman düşüyor odun parçası düşüyor ustu koktuğu için ev kokabiliyor yani bunlar için ben kalp kırmam evi havalandiriyorum dokuleni supuruyorum bitti
-Reklam-
0 oy
(18,544 puan) tarafından
Benimki çok titiz çok şükür. Seninki değişmez canm onun huyu öyle ama laf altından gönderme yap ona belki dikkat eder 
(1,789 puan) tarafından
Hmm keşke benimkide öyle olsaydı
0 oy
(246 puan) tarafından
Al benden de okadar...ama ne yapayım ne zamana kadar yemeyim ne zamana kadar çocuğu sevdirmeyeyim mecbur illaki görüşüyorum ama mesafeliyim çok sık gorusmüyorum.
(1,789 puan) tarafından
Aynen canım bende öyleyim idare etmeye çalışıyorum
0 oy
(4,726 puan) tarafından
Maalesef benim kaynanamda aynı şekilde sürekli uyarırım ama yine aynı yine aynı iki gün gitsem kalsam kaşıntıdan eve gelinceye kadar kabar kabar oluyor vücudum 
(1,789 puan) tarafından
Yaa çok kötü bişey gerçekten
(4,726 puan) tarafından
Hiç sorma ya Allah'tan uzaklar eşimde sürekli çalışıyorda  gitmiyoruz

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 328 göst.
17 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 147 göst.
15 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy