0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (1,479 puan) tarafından
Kizlar bi salon halisi bide koridor halisi verdim yıkamaya ama halilarin ikisindede acinca icinden saclar ve tuyler cikti siyah siyah hali yikanmis belli ama bi kac yerinde lekeler kalmis lekeler de cikolata ve cay lekesiydi. Yani cikmicak lekeler değil. Asiriii az bi parfum kokusu geliyo sanki kopuklu su dökülmüş hic citilenmeden su dökülmüş ustune. Tanıdık halici. Sizce arayıp soylesem ayıp mi olur parasini verdim ama tam olarak indirimsiz. Hakkina girmiş olmam demi

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Arayıp söyle canım fotolarını da mutlaka çek bende geçen yıkattı halının uçları sap sarı geldi aradım geldiler asmışlar kurumaya diye sular halının ucuna süzülmüş oda sarı sarı olmuş hemen gelip aldılar hata onların 
(1,479 puan) tarafından
Çektim cektimm
tarafından
Ara söyle canım para veriyoruz
-Reklam-
0 oy
(4,240 puan) tarafından
Yıkanmadıysa sizin hakkınız nerede kalacak? Aman ayıp olmasın aman gönlü kırılmasın diye diye hep kendimizden ödün veriyoruz
(1,479 puan) tarafından
Aynen öyle yikanmis ama yemin ederim ustunkoru asla parasini haketmiyor
0 oy
tarafından
Kesinlikle arayıp söyleyin hatta resim çekin
0 oy
(17,423 puan) tarafından
Lekeleri çikarma garantisi veriyor bazi yerler. Fotosunu çekip at bu halı temizlenmemiş de. Bizde yikattik lekeler çikmamiş. Adama diyorum çikmamiş diye, biliyorum haliniz kirliydi diyor bana. E temiz olsa niye yikatayim demi. Çocuk doktü bişeyler. Ben çikaramam o lekeleri dedi. Paranin birazini geri yolladi. Başka haliciya yikattim. 
0 oy
tarafından
Neden ayıp olsun bedava yıkamıyorlar ara gelip tekrar alsınlar 
0 oy
(18,114 puan) tarafından
Ara soylee bıde tanıdıkmıss 

7 senedır bı halıcı buldum ona veriyorum mısss gıbı yapıyor ac bak begenmezsen gerı gotureyım diyor 
0 oy
(7,322 puan) tarafından
Şöyle canım onların hatası 

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 37 göst.
0 oy
0 cevap 74 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Heidi nin koylusu (3,644 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 198 göst.
21 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Sirindn (2,387 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 367 göst.
19 Eylül 2022 Diğer kategorisinde MYK (79 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,571 soru

24,185,520 cevap

336,595 kullanıcı

...