Kızlar anne evine gelince dinleniyor musunuz anneniz kardeşleriniz flan yardımcı oluyor mu? 3 yıldır evliyim ailem sadece 1 defa geldi evime daha halbuki 3 saat mesafe var sadece aramızda. Düşük yaptım gelmedi hamile kaldım 9 ay boyunca hep tektim kimse yardıma gelmedi doğum yaptım gelmedi hep biz geliyoruz. 11 aylık bebeğim var onunla bu 3.gelisimiz ama gelince daha çok yorulduğumu fark ettim. Sürekli oğlum bir şey kıracak diye peşindeyim birsey yese bir heri kirletir diye örtü flan seriyorum bir yere birsey bulaşsa hemen söyleniyor bebeğin kirlisi çabuk birikince söyleniyor. Zaten evimde hep tek başımayiz gelip gidecek kimse yok orda bebeğimi getiriyorum ki hem ben dinlendirim hem ona iyi gelir diye. Ama bebeğim gece sık uyanmasına rağmen sabah 7 de uyanıyor annem daha sabah hiç demediki ver bebeği sen biraz uyu dinlen. Ne yıkar ne giydirir ne yedirir sadece yemek temizlik derdim yok burda ama asıl yoran zaten bebek ona da hiç yardımcı olmuyor. Bilmiyorum arkadaşlarımın flan annelerini görüyorum ne güzel destek oluyorlar onlar geziyor kendine bakıyor eşleriyle vakit geçiriyor benim hiç öyle destekçim çıkmadı. Aileden yana hep mutsuzdum annem hep agresif mutsuz herseye şikayetçi halbuki hepimiz onu mutlu etmek için Herseyi yapıyoruz babam ben ablam kardeşlerim bile hiç birsey eksik etmiyoruz anlatılacak çok şey var ama bazen kendimi annesiz kmsesz hissediyorum güya 1 ay kalmaya geldim ama iki gün sonraya bilet aldım gitmek için çünkü buraya gelince evdeki mutluluğumu huzurumu arar oldum. Bebeğimi de daha fazla bu ortamda bulundurmak istemiyorum. Eşime anlatmıyorum bu durumları ama artık o da sürekli benim onlara gelmemden şikayetçi telefonla görüntülü konuşurken annemler çocuğu getir özledik flan dediğinde eşim de diyor ki özlüyorlqrsa kendileri gelsin bir kere de. O da haklı bilmiyorum gerçekten içimde o kadar şey var ki içimi biraz olsun dökmek istedim uzun oldu hakkınızı helal edin