0 oy
572 göst.
Diğer kategorisinde (12,026 puan) tarafından
İki gündür onunla uğraşıyorum.iki seans aldık peşi peşine.devlette bulamadığım için mecbur hemen. Olsun diye özele başvurdum.sagolsun Dr umuz da mükemmel bir kadınmis.ilk belirlemeye göre ne akran zorbalığı ,ne kardeş kıskançlığı ,ne kötü bir taciz vs . Şaka gibi.kizim kendini evin yöneticisi sayiyormus.ilk baştan beri aman ben yapayım o yorulmasin aman üzülmesin derken kendi elimle sorumluluk almak istemeyen bir çocuk yetistirmisim.arkadas gibi olayım benden cekinmesin derken saygisizlasmis.doktorumuz çorabını bile benim giydirdigimi duyunca şaşkına döndü.yani kısacası arkadaşlar çok ilgi de çok sevgi de çok değer vermekte olmaması gerkiyormus.daha seanslar devam edecek .fakat arttırarak sorumluluk vereceğiz doktorumuzla birlikte.evdeki soz sahibi olma hakkını tabi ki almayacağız ama kisitlayacagiz yavaş yavaş.insallah bir sonuç alırız.arti kızım o sözleri nereden duyduğunu da doktorumuza anlatmış.simdi o insan ile görüşmesini de keseceğiz.

9 Cevaplar

0 oy
(12,026 puan) tarafından

En İyi Cevap
Yazmayı unutmuşum.ben o anda iki tokat vurduğun için çok üzgün olduğumu bunu toparlamak için ne yapabilecegimi sordum.asla ama asla çocuğa vurmayı kabul edemeyiz fakat sizin durumunuz direk çocuğu dövmek amacı ile şiddet değil parmağınız kırılacak derecede bir acı yasiyorsunuz o an ve yaptığınız şey acı durumunda verilen ve her canlıda bulunan reflex ani dedi.benden sürekli şiddet gormedigi için yani bizim annelerimiz gibi aman şunu kırdı döv eve girmedi döv gibi olmadığı için yaklaşık iki ay içinde unutacak panik olmayın dedi.ustune gidip sakın özür dileyim,işte özür hediyesi alayım yalmayacakmisim.aksine teşvik eder misim.
-Reklam-
0 oy
tarafından

Aklımıza gelen kötü şeylerin olmamasına sevindim canım 

Zamanla hepsinin üstesinden gelirsiniz inşallah Allah ağzınızın tadını bozmasın <3

(12,026 puan) tarafından
Amin çok korktum .napalim pahalı bir doktor ama sonuçta sağlık parayla denk gelemez.
tarafından
Daha kötü şeyler olmadan önlem almak lazımdı canım para her türlü kazanılıyor nasıl oluyor önce kızınızla mı konuştu
(12,026 puan) tarafından
Önce bizimle konuştu canım .bizimle 20 dk kızımla 30 dk.hem böyle çay partisi gibi yapıp oyun oynadılar bu arada sohbet ettiler.bu gün bu sefer benimle kızımi çağırdı gene gittik.ilk beraber girdik . kızımın. Bana nasıl davrandığını inceledi .sonra da yanlız konuşup yol çizdik
0 oy
(18,204 puan) tarafından
Dediğin gibi çok değer çok sevgi iyi değilmiş sorumluluk vermek lazım bizimd3 aklımızda bulunsun geçmiş olsun canm daha iyi sonuçlar alırsınız inşallah 
(12,026 puan) tarafından
İnşallah.simdi ilk ufaktan başlayacağız.mesela çorabını giymek üstünu değiştirmek gibi.
0 oy
(1,929 puan) tarafından
En azından kötü bir şey yok imiş sevindim senin adına 
(12,026 puan) tarafından
Çok fedakarlık insanı degerlestirir dedi doktor.bu herkes içinde böyledir dedi
(1,929 puan) tarafından
Vayyyyy be Hint kumaşı meselesi
(12,026 puan) tarafından
Yani ben çok fedakâr bir anne olursam o kadar iyi bir anne olurum sandim
(1,929 puan) tarafından
Emin ol her anne öyledir malaesef hata yapıyoruz
(12,026 puan) tarafından
Çok üzüldüm duyduklarima
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Sevindim canım çözdüğünüze iyi yapmışsın gitmekle takıldığımız ya da sorun yaşadığımız zaman uzman desteği almamız gerekiyor zaten tekrar geçmiş olsun 
(12,026 puan) tarafından
İnşallah güzel bir çare buluruz.
(7,448 puan) tarafından
Uzmanlar doğru yönlendirir ve çözülür canım emin ol onlar bizden daha bilgili ve çocuklar bizimle paylaşmadıklarını üçüncü bir kişi ile daha rahat paylaşır
(12,026 puan) tarafından
Bakalım ne olacak bir 6 ay kadar devam edeceğiz dedik şu anlik
(7,448 puan) tarafından
Güzel günler gelecek bak gör eski halinden eser kalmayacak :)
(12,026 puan) tarafından
İnşallah.zaten şu an kendi de çok üzgün gelip gidip acıyor mu diye soruyor
0 oy
(1,137 puan) tarafından
Şurada bile bize aktardığın bilgiler ders niteliğinde cok değerli iyi bir doktor olduğu belli sizin adınıza sevindim inşallah güzel sonuclar alırsınız ailecek
(12,026 puan) tarafından
İnşallah o kadar üzüldüm ki şu dört gündür uyku uyumadım.elimin ağrısına mi üzüleyim duruma mi uzelyim sarirdim.cok fazla fedakarlik yaptığım için kendi kendimi degersizlestirmisim çocuğuma karşı.
0 oy
(2,143 puan) tarafından
Şu doktorlar iyi ki var gerçekten çok sevindim böyle kaliteli bir insana denk gelmenize. İnşallah herşey yoluna girer çiçeğim ❤️
(12,026 puan) tarafından
İnşallah.saskina döndüm.yani ben ne kadar ilgi gosterirsem ne kadar fedakâr olursam o kadar iyi bir anne olurum sandim
(2,143 puan) tarafından
Açıkcası ben de önce öyleydim ama sonra baktım çocuk kendisi bir şeyler yapmak istiyor sürekli ben yapınca hazıra alışacak daha 10 aylık bazı şeyleri kendi yapmasına izin veriyorum. Bir oyuncağı uzaktaysa önce hemen getirirdim şimdi ağlıyor benden istiyor gidip alabilirsin diyorum bakıyor ben vermeyeceğim kendisi sürünüp gidip alıyor. Küçücük olmasına rağmen çok şımarmıştı her şeyi ağlayarak istiyordu anladım ki her dediğini yaparak iyilik etmiyormuşum o yüzden bıraktım önünü mücadele etmeyi öğrensin dedim. Az daha büyüsün sorumluluk vermeye de başlıcam hemen oyuncaklarını beraber toplayacağız en basiti
(12,026 puan) tarafından
Ah ah 9 yaşına girmek üzere az kaldı üstünü bile ben değiştirdim bir su almadi ben verdim .çoraplarını kadar giydiriyorum daha bir kere saçını taramış kendi banyo yapmisligi yok.hasta oldum surunup kalkıp suyunu verdim.yok zamanımda çalışıp her istediğini aldım ozenmesin diye bir kere odasını toplamadi ama iyi yapmamisim
0 oy
(15,531 puan) tarafından
Nasıl davranmak gerekiyormuş 

Eşim de bana diyor kızı bırak sorumluluk alsın kendi yapsın hiç kıyamıyorum
(12,026 puan) tarafından
İşte kiymamiz gerekiyormuş.bana Dr diyor ki yaşına göre şu an evdeki basit işlere yardım edebilmeli yapabilmeli.bana diyor ki bulaşık makinesini bosaltabilmeli yaşına göre .ben suyunu bile kendim getirdim çoraplarını bile giydirdim daha ayakkabısını giydiriyorum
(8,873 puan) tarafından
Doğru bişey yapıyormusum demekki ben oğlum 4 yaş kendi kendine çoğu şeyini yapabiliyor. Kaynanam laf ediyordu bana ben yapmak istemediğim bana yaptiramadigi için kendi kendine yapmayı öğrenmiş çocuk diyerek. Kendi kızı 7 yaşındaki çocuğun poposunu hala kendisi sildigi için garipsediler heralde beni jsjsjsj
(12,026 puan) tarafından
Ayni benimki gibi olur o da.bir de diyor ki Dr tabi ki çocuğa fikrini soracak dinleyecekmisiz.ama mesala büyüklerin alması gereken kararlarda çocuğa bu kararı büyükler almalı diyecekmisiz herşeyde fikir sorulmazmis çocuğa.mesela ne giymek istersin değil kendi uygun gördüğümüz iki kıyafeti çıkartıp bunlardan birini seç diyecekmisiz
(8,873 puan) tarafından
Evet doğru gerçekten diğer türlü dediğin gibi çocuk herşeye kendi karar verince seni dinlememeye başlar
0 oy
(9,081 puan) tarafından

Tabi. Ccga sorunluluk vermek lazim biz turkler biraz pimpirikliyiz yediriyorz iciriyoruz koca cocugu. Kizimi birbicuk yastan beri oyuncaklari toplattim mesela odasina karismadim. Kiyafet kendi giydi ben cikaririm bunalri giy annecim derim giyerdi bazen ters bazen duz :) anasinifinda mesela coğu cocuk montunu giyip fermuar cekemiyor cogi cocuk dugmelerini ilikleyemiyor. Surekli ogretmen yaziyor beli lastikli esofman giydirin. Cocuklar vc temizliklerini yapamiyor elbise giyen kizlar kilotlu vorabini cekip elbiseyi indirp ceki duzen veremiomus kendine.  4 yasa gelmis ccgun bunlari yapmasi gerek onceki postunu okumadim da burdaki aciklamaya binaen yaziyorum yani

(12,026 puan) tarafından
İşte ben herşeye yetersem daha mutlu bir çocuk olur diye düşündüm.odev sorumluluğu ağır gelmiş

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 360 göst.
29 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
23 cevap 1,050 göst.
30 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 651 göst.
25 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 431 göst.