Kullanmak ta sacma oldu gerci) kizlar benim kan degerlerim hep iyidir her doktor erkek gibi degerlerin var der kadinlarin hep dusuk olur ya normalde. Nyse ikinci gebelikte son on hafta icinde bebek ile benim kanlarimiz karismis kan uyusmazligimiz var. Ben bebeginkini bebis benim kanimi yikmis. Tum degerlerim yerlerde dogumdan uc gun onceki kan testinde her degerim yari yariya dusmus demirim ferritinim diger degerler. Kansizlik olustu bende de oglumdada. Yarin tam 1 yas oluo oglum topladi yukseldi kendi vucudu kendi kanini urettikcr acigini kapatti. benim ayni. Demir serumu mu istesem doktordan acaba isteyene yaparlarmi?hap ile6 ayda alacagin takviye demir serumuyla damardan hemen yukseltiyormus degerleri?
Acaba isteyene verirmi doktor? Aile hekimi yazarmi? Muhtemelen sgk odemez bence ucreti onemli degil alirim da isteyene takilarmidir acaba? Yan etkisi 48 saat icinde kaybolur yazio nette. Kilo milo aldirirmi acaba istah acarmi? Hemen yukseltirmi degeleri bi aile hekimiyle gorussemmi acep?
1,493,054 soru
24,395,539 cevap
349,721 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın