Merhaba kızlar beni bilenler bilir buradan daha önce eşim şiddet uyguladı darp raporu aldım bidaha yapmicam dedi büyükler araya girdi ailem yani babam bana sahip çıkmadı elimden tutmadı aradan kav ay geçti eşim gözüm morarti kızıma biraz sesimi yukseltim diye yani hiç bir şekilde evlilikten tat almadım eşim evde iş uok diyo evden çıkıp iş aramiyor sürekli tartışma kavga aielm anlattı herşeyi dedim mutlu değilim millet geziyor hayat güzelce yaziyir benimki bana her exiyet her hakaret ediyor dedi tamam gel bidah gitme dedim egerki bu defa da aynı şeyi yaparsanız ben kızımı alıp sığınma yurduna gidecem yok dedielr gel gitme ben birşey yaptığımda bana diyo k.ahpe kızı hediyelik eşya almama izin vermiyor sürekli ailesin yolluyir işlerin yapayım diye mutlu değilim siz olsanız ne yaparsuniz 15 gün sonra ailem gidecem kendimi nasıl sert tavranarak onları kendimden uzaklaştır ardıma düşme istemiyorum çok bunaldim hep baskı hep hakaret hep eziyet kızıma güzel şeyler geydiremiyorum yok kısa haramdır kızım bir yaşında oye