0 oy
456 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Kızlar kaynanam ve görümcemle aram açık arkamdan sürekli konuşuyorlar laf bulamayınca uyduruyorlar neyse bu sene anneler gününü kutlamicaktim onun ben onun anneligini değil ayrimciligini  gördüm hep bu yüzden bu sene kutlamayı düşünmüyordum baktım hiç bı çocuğu da kutlamamış hediye almamış bence acıdım neyse kutliyim dedim elektrik süpürgesi yoktu bütçemin yettigine aldım bı tane dün verdim anneler günü hediyesi biraz geç oldu kargodaydi dedim sağol dedi ne zahmet ettiniz filan dedi gectim iceride süpürgenin parçalarını birleştiriyordum kutudan çıkarıp sonra tekerinde bı parca eksikti eşime söyledim gelip baktı eşim bakarken kaynanam oğlum ne zahmet ettinde aldın dedi eşimde ben almadım gelinin aldı dedi kırıldım açıkçası bı anda beni yok saydı oğlum aldı sen almadın demeye getirdi tamam oğlunun parası ama ben düşündüm sipariş verdim gerçekten iyilikte yaramıyor merhametim ofkeme ağır bastı hediyesini alıyım dedim ama o bana laf sokma derdinde bı de gidip üstüne akşam bulaşıkları kalmıştı onu yıkadım gerçekten beni bunlar haketmiyor
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

13 Cevaplar

+2 oy
(2,737 puan) tarafından
Huyunu biliyorsun zaten parası oğlundan çıktığını bildiği için onun gözünde hep o almış oluyor. İyiliği yap denize at demisler. Bundan sonrası seni ilgilendirmez. Biz yaptiklarimizi taktir görmek için değil Allah rızası yaparız. 
tarafından
Farklı kadın platformda yenisin ama seviyorum senin yorumlarını, saygılar iyi günler
(2,737 puan) tarafından
Teşekkür ederim farkındalık oluşturmak için biraz da  hepimiz iyi olalım
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben olsam arkamdan konuşan bir kaynanaya hediye almaz kutlamazdım bile 

tarafından
İnsanlık bende kalsın dedimde insanlıktan da anlamıyor ki
tarafından
Herkese hakkettiği değeri ver
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Bacım bunların hepsi küpe değiştir değiştir tak. Seneye de 3 ün 1 ini al.
tarafından
Ben salagim yine alırım unuturum hemen
0 oy
(10,030 puan) tarafından
Benim kaynana 2 kere bağırdı bana kendi anneme aldım hediye  ama ona almadım almam da bana bağıranada hediye almam
0 oy
(63 puan) tarafından
Sen çok güzel bir davranış yapmışsın maşallah ama yine de bu devrin insanları kullanmaya pek müsait bazen hak ettikleri gibi davranmak daha adilane bir tavır oluyor bence diğer türlü kendine de haksızlık etmiş oluyorsun çünkü ama yine de böyle davrandigin için Rabbim mükâfatını versin inşallah kardeşim senin gibisi az artık :)
0 oy
(983 puan) tarafından
Valla canım senin yerinde olsam almam. Benim kaynanam arkamdan konuşmaz ama gıcık oluyorum. Ona rağmen eşime dedim hediye alalım diye. Kaçtır istediği bi şey vardı gittim aldım verdim. Ben veriyorum ha eline ben verdim anneler günün kutlu olsun dedim. Sağ ol oğlum ne zahmet ettin ya diyor. Gerek yoktu diyor. Allahtan eşim aynı seninki gibi ben değil eşim aldı dedi. Yoksa bizi görecekleri yok bunların. Yazık gerçekten yaa. Allah da bize sabır versin canım boş ver daha da uğraşma. İyilik yap denize at derler ya o hesap 
0 oy
(240 puan) tarafından
Sen ona hala hediye mi alıyorsun zahmet edip kutlamam bile
0 oy
(56 puan) tarafından
Bende senin gibiyim ayni merhametim  ofkeme agir basiyor ama insanlik bizde kalsin bosver cnm
0 oy
(925 puan) tarafından

Estağfurullah :wassat:

0 oy
(2,621 puan) tarafından
Kız bu kaynanalar odun ya. Benim kaynanaya da ben ayrı hediye aldım eşim adına da kanvas tablo yaptırdım eşim anlamaz yani internet üzerinden öyle sipariş foto falan. İşte götürüp odasına takmış kaynatam oglunla resmi baş köşeye asiyon benim hiç yok gibisinden takılmış kaynanaya. Sonra ben gittim bı kaç gün sonra işte gördük oo anne fotoyu asmissin ki başa ne güzel olmuş dedim. Bana kaldırıp seninde mi zoruna gitti tarzı bı şey dedi bana ne alaka iyi de dedim öyle olsa ben yaptirmazdim bunu dedim oğlun mu yaptırdı saniyon dedim yok işte şöyle böyle de takıldım da dedi suratımı astım konuşmadım daha da yaşlılık mi desem fanalik mi desem salla gitsin
0 oy
tarafından
Hayır iyi geçimi bir kadınsın, aile yapısının sarsıldığı bu dönemlerde kötülüğü iyilikle bertaraf etmeye çalışan insanlar s. alak değil iyidir 
0 oy
(1,876 puan) tarafından
Tamm sen aldın ama sana da teşekkür etmiş oğluna da etmiş doğru olan bu değil mi sonuçta ikiniz birsiniz bence bir adım atmışsın ufak tefek şeylere takılmak yerine görmezden gel daha mutlu olursun kendin için  yapcaksin bunu onlar için degil
0 oy
(338 puan) tarafından
Kaynanaya iyilik mi yapılır kız aha böyle sana yaptığın iyiliği düşündürtür

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,723 soru

24,173,410 cevap

335,977 kullanıcı

...