Kızlar kaynanam ve görümcemle aram açık arkamdan sürekli konuşuyorlar laf bulamayınca uyduruyorlar neyse bu sene anneler gününü kutlamicaktim onun ben onun anneligini değil ayrimciligini gördüm hep bu yüzden bu sene kutlamayı düşünmüyordum baktım hiç bı çocuğu da kutlamamış hediye almamış bence acıdım neyse kutliyim dedim elektrik süpürgesi yoktu bütçemin yettigine aldım bı tane dün verdim anneler günü hediyesi biraz geç oldu kargodaydi dedim sağol dedi ne zahmet ettiniz filan dedi gectim iceride süpürgenin parçalarını birleştiriyordum kutudan çıkarıp sonra tekerinde bı parca eksikti eşime söyledim gelip baktı eşim bakarken kaynanam oğlum ne zahmet ettinde aldın dedi eşimde ben almadım gelinin aldı dedi kırıldım açıkçası bı anda beni yok saydı oğlum aldı sen almadın demeye getirdi tamam oğlunun parası ama ben düşündüm sipariş verdim gerçekten iyilikte yaramıyor merhametim ofkeme ağır bastı hediyesini alıyım dedim ama o bana laf sokma derdinde bı de gidip üstüne akşam bulaşıkları kalmıştı onu yıkadım gerçekten beni bunlar haketmiyor