0 oy
179 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (649 puan) tarafından
Beşikten büyük montessori yatağa geçiyoruz. İçine konulacak mekan yatak marka önerisi olan var mı? Kendi bebeğinize alıp memnun kaldığınız bir marka?

4 Cevaplar

0 oy
(9,080 puan) tarafından

image

image

image

Benim kizimin odasi oembe olan. Kardesi kaza kursunu oldu :)suan 1 yasinda. Bi bucuk iki sene sonra soyle yaptirmayi dusunuyorum gaysandan birjnin yatagi kapaninca ikili koltuk olacak digerirninki kapaninca calisma masasi olacak
(649 puan) tarafından
Yanlış anladın canım ben içine koyulan mekan yataktan bahsediyordum ☺️
(9,080 puan) tarafından
Heeee :)) aynn yanlis anlamism
(7,448 puan) tarafından
Hangi site bu canım
(9,080 puan) tarafından
gaysan mobilya
 . En kaliteli urunler burda. akilli mobilyalari falan ilk ureten firmardan. Gaysandan sonra turedi digerleride.
(7,448 puan) tarafından
Babam mobilyacıda çalışıyorda üretim yapıyor firma  bu tarzı bi sorarım olmazsa, bizde oda yapcaz yeniden ailemize minik bir üye katıldığı için revize edeceğiz çocuk odamızı teşekkür ederim canım
(9,080 puan) tarafından
Rica ederim canim. Benimki 1. Sinifa basliycak calisma masasi gerekiyor. Bari dedim boyle birsey yaptirm hem yerden tasarruf hemde yatak olayini da halletmis oluruz kardesinkini:)
(7,448 puan) tarafından
Yok benimkiler 22 aylık ve 4 aylık henüz :)  maşallah çok güzel bir eğitim yılı olsun minik için inşallah ❤️
-Reklam-
0 oy
(360 puan) tarafından
Bizde şuan Montessori ye geçtik kullanıyoruz çok da memnunuz içine yatağını yumurcak yatak dan aldım Trendyol dan gayette memnunum kargosu bı haftada geldi tek sıkıntı o oldu kenar korumaliklarini da insta dan elit bebek tekstilinden yaptırdım daha yeni yerlestirdim gayet güzel duruyo oda :))
(649 puan) tarafından
Teşekkür ederim bakacağım markaya ☺️
0 oy
(481 puan) tarafından
İstikbal sleepy aldim cok memnunuz biz 
0 oy
(14,581 puan) tarafından
bende dün sıpariş verdım montesori ve içine yatak bklm nasıl gelecek

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 157 göst.
0 oy
15 cevap 829 göst.
6 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Enesinannesi_ (1,077 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.
2 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 156 göst.
31 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kdkdkfk (34 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,622 soru

24,127,375 cevap

333,813 kullanıcı

...