0 oy
507 göst.
Diğer kategorisinde (321 puan) tarafından
Kızlar fazladan patlıcan var güveç yapamam çok gitmez. Et v.s de yok evde ama fazla var nasil degerlendireyim israf olsun istemiyorum bayadir evde 

33 Cevaplar

+1 oy
(2,860 puan) tarafından
Kozluyorum ben hep 
-Reklam-
0 oy
(2,366 puan) tarafından
Karnıyarık ya da oturtma hiç yapamadın salatasını yapabilirsin.
0 oy
(17,298 puan) tarafından
Kozle salatasını yap kalan patlıcanlarıda at dondurucuyaa kozleyıp yada kızartıp
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Közleyip,doğrayıp  buzluğa atabilirsiniz
0 oy
(17,129 puan) tarafından
Patlicanli gözleme yap. Çok güzel oluyor. Yemek istemiyorsan kavurup dolaba atip sonra kullan. 
0 oy
(2,737 puan) tarafından
Köz patlıcan salatası candır :))
0 oy
tarafından
Közleyip.salatasini yap közlenmiş olarak buzluğa at etsiz karniyarik yap imam bayildi yap 
0 oy
(18,472 puan) tarafından
Kıyma varsa patlıcan kebabı yapabilirsin
0 oy
tarafından
Közle buzluğa at 
0 oy
(4,891 puan) tarafından
Bende şimdi yapıcam çıkardım küp küp doğrayıp kızartıp bol domatesli yemeğini yapıyorum yani şakşuka gibi.. ama sen sonra yiyeceksen küp küp doğrayıp kızartıp buzluğa at.. yemek yapacağında sarımsak biber soğan kavurup üzerine domates rendelersin biraz tencerede pişirip hemen buzluktan çıkarıp patlıcanıda atarsın..
0 oy
(1,103 puan) tarafından
Kozle at dondurucuya. Yada karniyariklik sekilde kizartarak at. Annem yapiyo cok guzel oluyo. 
0 oy
tarafından
Karniyarik yaparken patlıcanı kizartiyorsun ya öyle yap dolaba at bir gün çıkarıp karnı yarıp yaparsın 
0 oy
(7,092 puan) tarafından
Kup kup doğra kizart musakka yap bugun yapmak istemiyosan at dondurucuya acil biri gelirse yaparsin yemegin olmadigi gun sosunu yap dok firina ver sonra cikar ye ogg mis 
0 oy
(6,948 puan) tarafından
Kozle at buzluguna sonra yemek yaparsin yada kızart at sonra degerlendirirsin yazin biz hep oyle yapariz  közleme yeriz yanina da cacik mis gibi yemek olur
0 oy
(649 puan) tarafından
Kıyma varsa karnıyarık yapıp buzlukta tepside dondurarak donunca buzdolabı poşetine koyup buzluğa at istersen. Yapacağın zaman da çıkartıp salçalı sosunu yapıp fırına koyup pişirince tadı çok lezzetli olur
0 oy
(1,738 puan) tarafından
Bizde patlıcan yenmiyor ama akrablar patlıcan biber kızartıp buzlug atıyor kahvaltıda fln yiyolar Tadi nasıl oluyo bilmiyorum
0 oy
tarafından
Ne kadar var ki 
0 oy
(2,719 puan) tarafından
Közle ali nazik te kullan yada meze yap ben öyle yaparım 
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Uzun uzun kes tuzlu suda biraz hasla. Sonra suyunu sık parcalamadan sonra da misir ununa bulayip balik gibi kızart ustune de sarimsakli yogurt mmmm mis
0 oy
(8,307 puan) tarafından
Bana gönder  :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 153 göst.
18 Aralık 2022 Diğer kategorisinde SuDuru (321 puan) tarafından soruldu
+3 oy
3 cevap 122 göst.
26 Mart 2025 Diğer kategorisinde Ahlas15 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 212 göst.
5 Şubat 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,384 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 126 göst.
17 Mart 2024 Diğer kategorisinde Nesee28 (241 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,469,791 soru

24,077,333 cevap

331,001 kullanıcı

...