0 oy
501 göst.
Diğer kategorisinde (3,895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Çok şükür rabbim nasip etti.Evladı olmayanlar var şükür bizim oldu ama bazen ilk yıl bitince ikinci üçüncü yılda çocuğu olanlara imreniyorum.Ben ilk ayda hamile kaldım.İkinciyi de uzatmıyım diye erken yaptım şimdi evde bunalıyorum.Çocuklarım birlik olup akşama kadar yaramazlıklar yapıyor.Koca desen gece 9-10 geliyor haliyle yoruluyorum.Benimle yaşıt bir tanıdığım var evli çocuğu yok.Çalışıyor fotolarını görüyorum kafası rahat mutlu yani bazen özeniyorum işte sizinde ilk aydan mı oldu??

-Çocuk isteyip olmayanlar var biliyorum benim bir tanıdığımında kaç yıldır olmadı ama herkesin sıkıntısı kendine büyük gelirmiş.Sıkıntı olmadan da meyvesi olmaz inşaAllah bugünleri kolaylıkla atlatabilirim.Rabbim olmayanlara nasip etsin.❤️

23 Cevaplar

+1 oy
(18,205 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ne güzel işte canım ben ilkinde 1.5 sene uğraştım şimdi ikinci için uğraşıyorum bend3 ilk aydan hamile kalanlara çok özeniyorum 
(3,895 puan) tarafından
İnşallah bu zamanda çocuk büyütmek zor arkadaşım bir tane yaptı yeter dedi ikincisi zor geldi benim iki tane var.Birde 3-4 çocuğu olanlar var.Allah yardımcıları olsun.
(18,205 puan) tarafından
Amin zor gerçekten bend3 iki tane olsun yeterli diye düşünüyorum. Rabbım evlatlarını sana bağışlasın
(3,895 puan) tarafından
Sağol canım inşallah seninkileri de sana bağışlasın.
(3,895 puan) tarafından
Benimde ilk kızım oldu o zamanlar çok rahattım ikinci erkek oldu erkek çocuk gerçekten çok zor gece uyumaz gündüz durmaz o yüzden şimdiden Allah kolaylık versin.
(587 puan) tarafından
1.5 sene uğraştım demişsiniz de bende bir buçuk yıldır istiyorum ama olmadı nasıl bir tedavi ile sonuç aldınız
-Reklam-
+1 oy
(11,120 puan) tarafından
Sen eşittir ben :D ben ilkini hemen istemedim eşim çok istedi oldu 2. Yi ikimizde istemezken oldu ama şuan o kadar çok seviyoruz ki iyi ki olmuş yoksa asla 2. Ye cesaret edemezdik :D bu günler gelip geçici gözüyle bakıyorum bende elbet büyüyüp rahat edicez 
(3,895 puan) tarafından
İkinciyi eşim istedi.İnşallah rabbim bize kolaylık versin.
+1 oy
tarafından
Büyüyünce bizde rahat edeceğiz inşallah annelik zor tabi. Bende ilk aydan hamile kaldım oğlum üç yaşında kızım beş aylık:)
(3,895 puan) tarafından
Benim kızım 5 yaşında oğlum iki yaşında canım ❤️ kızım kolay çocuk oğlum zor.İnşaAllah canım.❤️
+1 oy
tarafından
Evlendikten 20  gün sonra hamile kaldım. Tabi isteyerekti. İkimizde hemen olsun istedik. Rabbim hayırla yetiştirmeyi nasip etsin. 
(3,895 puan) tarafından
Amin.
+1 oy
(15,558 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızım evlendikten 2 sene doğdu hemen istemedim ama ardından oğlum da kızım 2 yaşındayken doğdu :)

+1 oy
(413 puan) tarafından
Seninle aynı durumdayım...kahvaltı bile yapamıyorum çocuklar hiç durmuyor 4 çocuğum var ilk iki kızım oldu sonrada iki oğlan kızlar okula gidip geliyo oğlanlar evde saçımı kasiyamiyorum eşim başka zaten ilk aydan kaldım bende
0 oy
tarafından
Ben de evlendim hamile kaldım. Şu an bir kızım var 11 aylık olucak yakında. Yaş geçmeden fikrim değişmeden bitane de olsa bebeğimiz olsun dedik. O yüzden hemen yaptık. Planlı değil di olursa olur olmazsa sağlık olsun dedik Allah nasip etti. 
(3,895 puan) tarafından
Sağlıkla büyüsün.❤️
tarafından
Amin inşallah canım.
0 oy
(9,897 puan) tarafından
3 cü senemde. Hamile kaldım bende erken istedim ama olmadı 
(3,895 puan) tarafından
Bende ilk yıl eşimle vakit geçirmek istemiştim rabbim gönlüne göre versin canım ❤️
(9,897 puan) tarafından
Amin canım oğlum var şuan
0 oy
(925 puan) tarafından
Sen çocuklari büyütüp tahat rahat gezerkem de kuzenin çocuk büyütecek unutma 
(3,895 puan) tarafından
Evet aynen
0 oy
(7,617 puan) tarafından
 Aslinda çok zor oluyor  özgürlüğe    alısıyon istediğin saate kalkıp istediğin yere gıderdın şükür Rabbime  asla aramıyorum o günleri 7 senemde oldu oğlum ilk zaman zordu  rahata alıştığım için 
(3,895 puan) tarafından
Evet oğlan çocuğu zor oluyor.
0 oy
(14,450 puan) tarafından
sağlıcakla buyutun♥

benim çoçuğum olmaz denmiştı 30mda sürpriz oldu şükur kızım 1e girdı 

çok istedim hemen bi tane daha olsun ama hiç umudum yoktu şükür 10 haftalık hamileyim

Anne olmuşuz onların her halı güzel acısı da tatlısı da 
(3,895 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(2,966 puan) tarafından
5.yıl oldu çok rahattım sultanmışım o zamanlar ah ah 
0 oy
(2,844 puan) tarafından
Yani korunmayınca çocuk olmasi bence sürpriz değil ki. Hemen istemiyorsanız ona göre önlem almaliydiniz. Benim annem de bana direkt hamile kalmış ve benim bu durum asla istemediğim bir şeydi ve düğünden 1 ay önce doğum kontrol hapı kullanmaya başladım.  Sonra planlı gebelik oldu ve 2.yilimda kızım doğdu. Ben de şahsen iyi ki hemen olmamis diyorum. Şu an 2.yi de düşünmüyorum 
0 oy
tarafından
Bende hemen istememiştim ama ilk Aydan oldu biraz evliliğin tanıdını çıkarmak maddi ve manevi hazır olmak istedim ama olmadı 18 yasında anne oldum pişmanda degilim boşandım ama bana güç veren evladım var iyiki olmuş iyiki dogurmusum 
0 oy
tarafından
Hiç merak etme çok normal onlar elbbete büyüyecek onlar büyüyünce rahatlarsın isteidgini yapabilirsin bu konuda kendini kötü hissetme
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Bacım bes yıl gezdım ben cocuksuz cantamı aldıgımla cıkıyodum dısarı. Bes yıl sonra kızım geldi felegım sastı. Her türlü sıkıntı cocuk ama senı terk etmeyecek tek arkadas dost evlat. Sen buyutunce bebelerın yanına kalacak. Tek tavsıyem su cocukların sorumluluk sahıbı olmasını istiyosan iş göster yaslarına gore yapacaklarını ver yapsınlar
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Evlendim hemen hamile kaldım 2 senedir evliyiz adet yüzü görmedim :))
0 oy
(392 puan) tarafından
Aha tam senin o dediğin kişi benim sjsjsj 3 yıldır olmuyor askom ama zamani var diyip bekliyorum bol bol uyuyorum,geziyorum,kafam rahat lakin o bebis özlemi de var tabi☺️☺️onu da olana kadar arkadaşların bebisleri ile vakit geçirerek gideriyorum❤️Rabbım evlatlarını sakın uslu çocuklar yapsın da sende bol bol gez inşallah bacım sjsj sende bana dua et artık o minnoş velet gelsin beni bulsun Allahin izni ile☺️☺️❤️❤️hayırlısı ise tabi....
(3,895 puan) tarafından
Hayırlısıyla gelsin.
0 oy
(23,418 puan) tarafından
Doğru düzgün korunmak gerek. E peş peşe de kendin istemişsin ki bence bu delilik :) ama şöyle düşün sen iki sene sonra rahata ereceksin onları da alıp gideceksin her yere başka birileri bir yerlerde gazdı pişikti uğraşıyor olacaklar 
0 oy
tarafından
Evlenir evlenmez 1 buçuk ay sonra hamile kaldığımi öğrendim, halbuki polikistik over vardı, elhamdülillah evlendikten sonra doktor kist gözükmüyor dedi 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 222 göst.
11 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,505 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 659 göst.
29 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde ★✿☞ƘƛƦƊЄԼЄƝ☜✿★ (439 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 441 göst.
23 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Aysedem (534 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 221 göst.
26 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Citipiti (5,138 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,420 soru

24,072,185 cevap

330,726 kullanıcı

...