0 oy
413 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (16 puan) tarafından
Boşanma süreci içine giricem bu süreç içinde aileme güvenim yok, babam evliliğimizin başından beri en ufak dert anlatsam bıktım artık nerden evlendirdim sizi hemen böyle azarlayarak konuşmalar yapıyordu ve benim çoğu kez özgüvenimi kırdı eşimin birkere yanlışını yakaladım affettim babama çıkıp gelcem dedim abimden korkusuna gel demedi o düzelir sen sabret su bu dedi , ama eşim iki kere aynı hatayı yaptı bana şuan sadece ablama anlattim boşanmak istediğimi onları arayıp hiç bişey demek gelmiyor içimden yine bana destek olmayacaklarını hissediyorum, eş denilecek adamda bosanmiyor bana tekrar şans ver diyor benim ona karşı güvenim bitti cocuğumu ver diyor bosanirsan benimde ona çocuğumu vermeyecegimi biliyor 22 aylık böyle çekişip duruyoruz çok bunaldım..

3 Cevaplar

0 oy
(2,378 puan) tarafından
En mantıklı kararı almışsın. Bile bile artık çekemeyeceğin bir yerde kalmak artık seni daha da yıpratacaktır. Elinden geleni yapıp defalarca şans vermişsin adam olsa bunu tekrarlamazdı. Her şeyden önce kimin ne dediğine bakma. O sorunu yaşayan yıpranan sensin. Allah yardımcın olsun. Yolun her zaman aydınlık olsun. Ailenle daha detaylı konuş. Sen onların evladısın bile isteye bunu yaşamanı isteyeceklerini sanmam. Sen çok değerlisin. Belki ablan da konuşur daha sağlıklı iletişim kurarsınız. Allah gönlüne göre versin. 
(16 puan) tarafından
Ablamda bişey demiyor canım, çocuk küçük diyor başka yere taşının babama yakın otur diyor belki orda bişey yapamaz diyor yani herkes ara bulma peşinde..
(2,378 puan) tarafından
Yapıp yapıp seni üzüyor nasıl ara bulma peşindeler anlam veremiyorum. Evlat kaç yaşına gelirse gelsin candır. Savunup kollayacakları yerde bunu yapmaları çok enterasan. Benim saçımın teli kopsa babam kıyameti koparır. Evlat çok değerli şey ya. Allah yardımcın olsun. Yakın otur belki çektiklerini görürler de bu yanlışlarından dönerler. Allah hidayet versin
-Reklam-
0 oy
(7,812 puan) tarafından
Canım arkanda sana sahip bir aile yoksa mesleğin,gelirin yoksa hele helede çocuk ta varsa bu şartlarla boşanmak resmen perişanlık ben yaşadım on senedir çekiyorum hiç kimse yaşasın istemem bu perişanlığı Rabbim yardımcın olsun.
(16 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun sizindemi aile yok
(7,812 puan) tarafından
Olupta olmayanlardan ne yazık ki şu bir gerçek düşmeye gör en yakınların el oluyor sana en çok onlar canını yakıyor.
(16 puan) tarafından
Benimde var ama yok gibiler... Çok çaresizim çok yanlızım bu yüzden.
(7,812 puan) tarafından
Rabbim yanınızda olsun dua et canım ben sadece Rabbime sığındım ve bize sadece o sahip çıktı o her garibin sahibidir ve kendisine sığınana mutlaka sahip çıkar.
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Yapacak sürekli sende susup oturacaksın kusura bakmasın çocuğu devlet ona vermez sen ailenle konuş ya kabul edersiniz yada bebeğimide alır bir gün çıkar giderim de o korkuyla sana gel derler zten hakkında hayırlısı olsun 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 282 göst.
16 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 73 göst.
+1 oy
2 cevap 55 göst.
+1 oy
9 cevap 342 göst.

Kategoriler

1,451,899 soru