0 oy
190 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (68 puan) tarafından
Eşiniz kayinbabanizi ve gorumcenizi memleketinden alıp İstanbul'a götürüp getirse tepkiniz nasıl olur iyi mi kötü mü (uçağa binmek istemedikleri için araba istiyorlar ki yakında değil mesafe arabayla ,uçakla daha yakın ) 4 aylık bebeğim var ve hiç durmuyor bu yüzden etkileniyorum sanırım, gitsin istemedim

4 Cevaplar

0 oy
(2,856 puan) tarafından
Sağlık sebebi vs değilse gitmesini istemezdim ama benim kocam giderdi tam bir anne baba man.yagi çünkü 
(68 puan) tarafından
Öyle bi sorun yok canim , babasına hayır diyemiyor benimki de ,derse giderim diyor
-Reklam-
0 oy
(993 puan) tarafından
İyi olurdu neden kötü olsun şimdi bile dibimde olmalarına rağmen hep gelsinler isterim . Hatta kızımla yalnız kalırım bu süre zarfında. Gelir torunlarını görür ne güzel . Herkes koca tarafından şikayetçi hiç kendi ailesi tarafından değil . Hangi evlat anayı babayı kardeşi bir kenara atsın ki hep bunu bekliyorsunuz kocalarinizdan 
(68 puan) tarafından
Bize gelmiyorlar canım
(993 puan) tarafından
E o zaman sizde söyleyin kime gidiyorsa o alsın . Size gelmeyecekse neden sizden rica ediyor
(68 puan) tarafından
İşte bende ona sinirleniyorum ya :) bizim arabamız var diye
(993 puan) tarafından
O zaman haklısın hayatım bu konuda
(15,472 puan) tarafından
Oğlunun arabası varsa genel de ondan beklenir götürmesi :)
0 oy
tarafından
Ne var belki uçak fobileri var bende binemem uçağa eşinde evladı götursub canım nolacak rabbim can sağlığı versin iki gün sonra gelir
(68 puan) tarafından
Daha önce bindi
tarafından
Daha önce bindiyse bilemem
0 oy
(1,137 puan) tarafından

Ben de hoşlanmıyorum şoförlük yapmasından ne yalan soyliyim :D ama burada asıl soru yaptıran neden yaptırıyor sağlığı yerinde ise durumu da varsa evladı dahi olsa kimseye yük etmemeli kendini otobüse de binebilirler

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 94 göst.
0 oy
3 cevap 51 göst.
+3 oy
9 cevap 579 göst.
+2 oy
2 cevap 127 göst.

Kategoriler

1,468,215 soru

24,055,220 cevap