Sadece kadın ve çocukları korumak için bişeyler yapardım ama öyle lafta değil harbi zor durumda olanların her türlü yanında olup ihtiyaç karşılamak para verip göndermek değil konaklama herşeyini karşılamak isterdim
Sadece kadınların çalıştığı tesettür kıyafetleri yapmak tasarlamak isterdim
Sağlık üzerine isterdim özellikle protez bekleyen çocuklar için
Yemek isi yapmak isterdim yapmayi da yedirmeyi de cok seviyorum cunku
Catering - spor salonu - veya hastane
:)) kesinlikle sağlık üzerine
Ağız yüz germe. Dis beyazlatma. Kaş ektirme vs gibi şeyler iste.....
Restoran işletirdim kesinlikle :)
Yada Pastane
Kendin pişir kendin ye :D Hem öyle yerler dâhâ çok kazanıyor :D
Bnm zaten bi meslegim var kndi isimi yapardim . Estetisyenim.
Guzellik salonu acardim. Zaten bi guzellik salonuna ortak olucaktim ama hamile oldgumu ogrenince iptal oldu ins. Durumum musait olurda ortak olmam kendim bi yer acarim.
Salonun gideri cok oluo ama kazancida guzel oluo Allah bereket versin
Tek hayalim var benim o da barınak açmak ❣️❣️❣️ büyük konforlu barınak açıp sahipsiz şiddet görmüş bütün hayvanlara sevgiyle kucak açmak istiyorum ❣️ Rabbim inşallah nasip eder bana bunu
Bende tarım ve hayvancılık isterdim. Birşeyler üretmek için et süt yumurta sebze meyve beşi gibi :D
Öğrenci genç işi bi kafe karşı biyer açardım kışın öğrenciye uygun menüler yazın turizim amaçlı kullanırdım turistlik bir yerdeyiz çünkü ufak ama her cebe uygun biyer olurdu şimdi öğrencilere uygun hiç bişey yer yok suluk yemeği geçtim bir ekmek arası 7 tl ilerdeki hayalim sürümden kazanırım normal 15 tl ise öğrenciye 3 çeşit yemek 7 tl olsun karınları doysun yarın birgün bi imkanım olursa allah izin verirse gerçekleştirmeyi düşünüyorum öyle kocaman vi yer değil 10 masa olsa yeter
Guzellik merkezi kuafor acardim 2 katli nezih byer yada pastane :)
1,488,218 soru
24,327,154 cevap
345,539 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın