Yestisemiyorum, yetismeye calisinca kendime zerre vakit kalmıyor, daha demin eşime mesaj attım yemek yaptim ama evi toplayamadım diye tamam gelince ben hallederim dedi ben de tamam deyip yattim
Başlığa direk hayır dedim))) bende 2 tane var birde çok şükür. Ama makina seviyor benimkiler beraber supuruyoruz. Her işim yarım yamalak çok da umurumda değil valla
Eh işte keyfime bağlı bazen her işi yapıyorum öğlene akşama kadar çocuklarla vakit geçiriyorum bazen hiç yapamıyorum durmuyorlar bugün evi dip köşe temizledim tek bulaşık kaldı onu yıkamayı da nefret ediyorum sabha erken kalkmak daha iyi oluyor öğlene iş kalmıyor
Az önce misafirim gitti. Mutfak dandini, yerlerde oyuncaklar çok fena. Ben kızımla yatiyorum odada illa yapılacak yani aceleye gerek yok.
Sabah kalkıyorum eşimin kıyafetlerini hazırlıyorum onu işe postalıyorum sonra dışarı çıkıyorum oğlakları salıyorum 3 saat kadar onların peşinde dolanıyorum sonra kızım uyanıyor oğlaklarımı yerlerine kapatıyorum sonra kahvaltı ardından evi topla yatak topla bulaşık dışarı işleri oldumu saat 3 oğlakları tekrar salıyorum kızımla bu sefer saat 6 oldu eşim işten gelir o oğlakları yerine kapatır yemek yapma girerim mutfağa sonra kızımla eşim eve girer yemek hazırlanır sofra kurarım ye topla yıka çay iç et meyve fastı sonra çocuğu uyut oldumu saat 22.30 civarları sonra eşimle sohbet muhabbet uyuyana kadar saat 1 iyi geceler
Günlük rutinim kızlar
Kızım 1.5 yaşında 22 haftalık da gebeyim
1,507,826 soru
24,611,435 cevap
364,097 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın