+2 oy
368 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (72 puan) tarafından
Ya ben şuna çok karşıyım neden erkekler aldatinca kadınlar sesini çıkarmıyor affediyor ama kadınlar yapinca oros.pu oluyor bence erkekler sırf izin verildiği için bu kadar rahat 

Ayrica neden hep çocuklar için böyle adamlara katlaniyorlar ben çok üzülüyorum ve boşanmak için aldatılmak ve dövülmek mi gerekiyor anlasamayinca herkes bunun için bosanilmaz qlgisi yaratıyor eminim burda da anlasamayip evliliğini devam ettiren birsuru kadın var  sizde bunları düşünüyor musunuz sizinde düşüncelerinizi merak ediyorum siz ne dusunuyosunuz 

10 Cevaplar

+3 oy
(23,621 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Kadının ekonomik özgürlüğü olmadığı için

Ataerkil toplum yapısı olduğu için

Boşanmış kadınla boşanmış erkeğe veya 2. 3. Evliliklerini yapan kadın ve erkeğe aynı gözle bakılmadığı için 

Anneliği aşırı kutsallaştırıp kadın çocuğu için her şeye katlanmalıdır gibi saçma bir sorumluluk yüklendiği için liste uzar gider 
(2,685 puan) tarafından
+ layip gidiyorum canom
-Reklam-
+1 oy
(45 puan) tarafından
Misal ben 

Sıfır saygı

Sıfır sevgi

Sıfır ilgi

Sıfır hal hatır gönül almak

Sıfır muhabbet

Ama sırf çocuklar için katlaniom 

Ama dışarıya arkadaslara can paralar sırf bana karşı böyle:(
(72 puan) tarafından
Canım benim inşallah hakkında hayırlısı olur sende umursama onun gibi yap o zaman
(243 puan) tarafından
Çocuklar için nasıl katlaniyorsun ya böylelerine aşırı sinirleniyorum. Kendini bütün yardımlara yazdir.Çocuklarını al git o evden düzenini kur devlet yardım ediyor aç kalmazsiniz merak etme.
Kira yardımı çocuklarin kıyafet yardımı bez yardımı nafaka ve dul maaşı veriliyor bunlar size yeter yokluk çekmezsiniz kimsenin eline bakmazsiniz şahsen ben mutsuz bir evde yaşayacağıma o evi terk ederim senin yaptığın çok yanlis
(45 puan) tarafından
Belki düzelir düşüncesiyle sanirm on senemi verdim ben bu evliliğe sırf gecimim olsun diye herşeyden vazgeçtim Almanya'dan trye gelin geldim giriş çıkış yapiordum rahatsz oldu çıkış yaptım birdaha gitmedim anne tarafımı sevmior diye bayramlarda falan asla gidelim demem götürmez çünkü hep onun taraf gerçi bayramda da ayrı ayrı gezeriz ben çocuklarla o erkeklerle
Suslenirim giyinirim asla dönüp bakmaz daha ne bu halin der ama dışardaki ciplaklara makyaj guzellerine göz buyuturler
Işte böylelerine katlanioz
Kendime hiç güvenim yok cesaret yok olsaydı şimdiye bosadiydim ztn yapamam onu ararim olmiyan adamı özlerim diye işte boyleri seviliorda kıymet bilmior
0 oy
(1,581 puan) tarafından
Çünkü kadınsın erkek kadar güçlü değilsin. Boşansan sana dul kadın bilmem ne diyecekler. Koca arıyor diyecekler falan filan. Ama erkek olsan o kadar rahatsın ki işin var gücün var. Istediğin kadınla istediğin boku ye
(72 puan) tarafından
Ama millet ne der diye hayatını zindan edemezsin ki canim
0 oy
(24,938 puan) tarafından
Bencede kafada bittiği zaman herşey bitmeli ya
(72 puan) tarafından
Evet zaten eskisi gibi olmaz hicbisey
(24,938 puan) tarafından
Kesinlikle ayrılmalı yollar
(45 puan) tarafından
Kafada bitsede çocuklar baba dedikçe malesef tam bitmior illa yollar kesişiyor çocuklar icin
0 oy
(12,964 puan) tarafından
Kendimden örnek vereyim mi sana 

Benim iki çocuğum var çok şükür eşimle ciddi problemlerimiz yok olaki olursa ne olur bilemem ama ben okul okumadım elimde mesleğim yok 

Ailem de şiddet yoksa kabul etmez 

Abim var ama sahip çıkmaz 

Ben bu küçük çocukları nereye bırakıp da bir işe girip kendi ayaklarımın üzerinde duracağım en basiti bu 

Bir ikincisi erkeklerin erkektir yapar affedilir düşüncesiyle bir çoğunun beynine beynine böyle işlendiği için erkekler rahat bazıları için diyim erkek aileleri de aynı şekilde 

Kadın yaparsa direk or.uspu erkek yaparsa erkektir ben de bunu kabul etmiyorum her ikisi de şere.fsizlik adi.lik tir 
(72 puan) tarafından
Evet haklısın güvence olmayınca insan mecbur kalıyor o zaman devlete sığınmak gerekiyor bence izin vermemek gerekiyor
(12,964 puan) tarafından
Diyorum ya başıma gelmedi ama aldatma gibi bir durumda asla kabul etmem eşimi evden kovarım kendim gitmem hep de söylerim gidecek kişi varsa o olur eş.şek gibi de çocuklarına bakmak zorundadır
0 oy
(243 puan) tarafından
Ben asla böyle şeylere gelemem eşimin öyle birşey yaptigini duyayım hele. O zaman benden korksun o adam. Direkt kovardim onu evden zina davası açarım devletinde bana katkısı olur elbet
(72 puan) tarafından
Zaten susunca her b.oku yapiyorlar
0 oy
(498 puan) tarafından
Herşey aile buyuklerinden kaynaklaniyor aslında yetistirme tarzından biz evlendik kayinpederimin elini öperken eşime sana evliliginden vereceğim en büyük nasihat baban olarak çalma kimsenin kapısını çalarlar kapını dedi. Esimin daha bırak aldatma birine baktığını bilmem. Ayni şekilde benimde erkek kardesim eşime ablamin saçlarını tek tek saydim gerek kavgadan eksilir gerek sıkıntıdan eksilir sonra ya sen eksilirsin ya ben dedi. Yani demem o ki eger bir anne baba oğluna esine sadik olmasını nasihat veriyorsa sen erkeksin yaparsın diye pofpoflamiyorsa o erkek gercekten evine bağlı oluyor. Aynı sekilde kadının ailesi kadına sahip çıkıyorsa kadinda gideceği bir yeri olacağı için bazi şeylere katlanmiyor. Tabi birde kendi düşen aglamazi var kimi ailesini siliyor evlenmek icin sonra ailesine diyecek yüzü olmuyor yadq ailede sen kendin ettin kendin buldun diye sahip çıkmıyor. 
(1,198 puan) tarafından
Vaybe erkek kardeşin ne güzel soz söylemiş tek tek saydım saçının telini gerek kavgadan gerekse sıkıntıdan eksilir sonra ya sen eksilir sin ya ben. Harika ya bu laf
0 oy
tarafından
Boşanınca kadına dul erkeğe bekar derler en basit örnek 
(72 puan) tarafından
Çok cahil bir toplumda yaşıyoruz gerçekten
tarafından
Kesinlikle öyle insanlar mutlu değilse bırakın ayrılsın niye baskı yaparlar anlamış değilim benim halamın kızı boşandı yeni biriyle evlendi şuan mutlu mesela ilk kocası her gece başka kadınlarla birlikte oluyordu nasıl ona boşanma evinde kal kızın için yasa diyebilirsin ki yazık değil mi
0 oy
(8,202 puan) tarafından
Babasız büyümesin diyor çoğu 
(72 puan) tarafından
Öyle babası olmasın daha iyi
(8,202 puan) tarafından
Öyle düşünmüyorlar işte nedenini ben de bilmiyorum, anlamiyorum bir erkeğe bu kadar baglanilmaz
0 oy
(993 puan) tarafından
Ben aldatilsam 1 dakika durmam bunuda kocam bilir. Çocuk için bile durmam 
(72 puan) tarafından
Evet çocuk için durmak zaten çok yanlış

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 1,549 göst.
6 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 441 göst.
10 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde meva1 (1,439 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 1,597 göst.
3 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,115 göst.
28 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Asena'nın annesi∞ (10,041 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,115 soru

24,094,349 cevap

331,973 kullanıcı

...