+1 oy
170 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7 puan) tarafından
Herbalife thermo diye bir ürün varmış sanırım kullanıp memnun kalan var mı nasıl kullanılıyor

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ne işe yarıyor
tarafından
Yengem kullaniyordu hic bir faydası yok
(9,080 puan) tarafından
Son kalan birkac kilon varsa onu kullaniyorsun bolgesel sıkılasma icin . Yoksa o zatiflatmaz shake cay aloe uclusu zayiflatir . Son asamada thermo kullanabilirsn
(7 puan) tarafından
Zayıflamak için sormuştum ben bi kaç kilodan fazlası var
(9,080 puan) tarafından
Shake cay ve aloe kullanman gerek. Ben 2018 de uc ayda 16 kilo verdim ilk ai 8 kilo ikinci ay 5 kilo ucuncu ay zafer sarhoslugu oldu cok saldim cok Kacamak yaptim 3 kilo verdim. Kaza kursunu gecen sene hamile kalana kadar almadim verdigim kiloyu korudum. Simdi dogurdum. Shake ve cay kullaniyorum. Zaten 10 kilo almistim 7 si gitti 3 inatci kilom kaldi. Bildigim guvenli limana sigindim:)
(20 puan) tarafından
Emzirirken bir zararı yok mu acaba bende kullanmak istiyorum
-Reklam-
+1 oy
(4,874 puan) tarafından
O markanin hangi zayiflama urunu bilmiyorum ama bizim bi yengemize kilolu diye kizlari kullandirdi kadin zayifladi ama kolunda bacsginda vucudunda top top odem midir yag midir sislikler oldu sonra da kansere döndü. Sen sağlıklı beslenmedikten ve bunu yasam tarzı haline getirmedikten sonra istedigin kadar zayifla bi ipin ucunu biraksan geri gelir tekrar. Zararli seyler bence 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 433 göst.
0 oy
1 cevap 80 göst.
+1 oy
1 cevap 96 göst.
+1 oy
9 cevap 491 göst.
2 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,331 soru